Calvin Klein Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Calvin Klein zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Calvin Klein

Gratis bezorging bij bestelling vanaf €50,-
Gratis terugsturen binnen 60 dagen
Veilig online betalen

Black Friday Calvin Klein

Elk jaar wanneer de novembermaand weer van start gaat, breekt er een spannende tijd aan. November is namelijk de maand waarin Black Friday plaatsvindt. Dit jaar gaat dit zijn op vrijdag 25 november. Hét perfecte moment om je last-minute Sinterklaas inkopen te doen of alvast je slag te slaan voor de kerstdagen. Wat het ook mag zijn, een ding is zeker; jij gaat kunnen genieten van onwijs mooie aanbiedingen. Ook wanneer je opzoek bent naar toffe items uit de collectie van Calvin Klein. Vorige jaren gaf Calvin Klein gedurende 4 dagen 30% korting op bijna de gehele collectie!

Over Calvin Klein

Calvin Klein, wie kent het merk nu niet? Het is een prachtig merk met een onwijs groot aanbod. Bovendien is het een marktleider in de fashion wereld. Calvin Klein staat voornamelijk bekend om zijn toffe collecties. Denk bijvoorbeeld aan de Calvin Klein Underwear, Calvin Klein Performance, Calvin Klein jeans en Calvin Klein swimwear. Maar ook items zoals sportkleding, parfums, brillen, schoenen, horloges, handtassen en woonaccessoires zijn te vinden in het Calvin Klein aanbod. Kortom, Calvin Klein voorziet de consument van een volledige levensstijl.

Mis geen enkele deal!

Het zou uitermate teleurstellend zijn wanneer je in december beseft dat je Black Friday gemist hebt. Dit willen wij graag voorkomen. Meld je daarom aan voor de nieuwsbrief. Vervolgens ontvang jij rondom Black Friday alle nieuwtjes en info over de beste Black Friday deals binnen jouw interesses!

Relevante productcategorieën

Fashion - Tassen - Lingerie 

Interessante pagina's

Kleding

Sieraden