Carhartt Black Friday 2024

De Black Friday 2024 deals van Carhartt zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Carhartt

Gratis verzending | Levertijd | 1-2 werkdagen | 60 dagen retourrecht

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Carhartt 

"Carhartt is niet goedkoop als het om geld gaat, maar wanneer het dragen van de kleding, service en tevredenheid worden meegenomen, dan biedt Carhartt de beste waarde aan". Zo omschrijft het merk zichzelf en wij zijn het daar mee eens. Maar aan de factor 'prijs' kan nog worden gesleuteld tijdens Black Friday. Tijdens dit kortingsfeest ontvang je mooie deals op de producten van Carhartt. Dan heb je goede kwaliteit én een goede prijs.

Voorspellingen voor Carhartt Black Friday 2024

Tijdens Black Friday 2024 gaat niet alleen Carhartt zelf mooie aanbiedingen organiseren op haar producten. Er gaan ook externe winkels korting geven op heel veel kleding, zoals ABOUT YOU, Zalando en Bol.com. Houd dus ook zeker deze winkels in de gaten om er zeker van te zijn dat je op de hoogte bent van alle deals van het merk.

Wanneer is Black Friday 2024 Carhartt?

We verwachten dat de Black Friday deals een langere tijd gelden bij Carhartt. Zo verwachten we dat de deals al starten op donderdag 22 november en doorlopen tot Cyber Monday, op maandag 2 december. Dit betekent dat je rustig anderhalve week kan genieten van de beste aanbiedingen.

Carhartt Black Friday deals van eerdere edities

Afgelopen Black Friday edities werden er verschillende aanbiedingen georganiseerd door een aantal winkels. Hieronder benoemen we de deals die eruit sprongen:

  • 30% extra korting op de gehele collectie bij Carhartt in het Designer Outlet Roermond;
  • Tot 50% korting op geselecteerde artikelen bij Carhartt;
  • €25,- korting op de Rain Defender fleece-lined sweatshirt;
  • En nog meer leuke kleding items!

Carhartt WIP

Carhartt WIP (Work in Progress) is een kledinglijn dat onder het merk Carhartt valt. Deze lijn is begonnen als werkkleding voor personeel van het spoor, maar is tegenwoordig een fenomeen dat niet meer weg te denken is onder de jongvolwassenen. deze fashion is stevig, gemakkelijk te dragen en perfect voor outdoors.

Huidige deals en acties

De kleding van Carhartt biedt warmte, bescherming en comfort. Daarom begrijpen we als je het liefste nu al een kledingstuk wilt aanschaffen. De huidige productdeals en ons winkeloverzicht kun je dan ook al checken op onze website.

Relevante productcategorieën

Fashion - Merkkleding

Interessante pagina's