Sony Black Friday 2023

Black Friday Sony
De Black Friday 2023 deals van Sony zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Sony

Fill the world with emotion, through the power of creativity and technology
De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Sony Black Friday

Op zoek naar een nieuwe spelcomputer? Of toe aan een nieuwe smartphone? Of gewoon zin om jezelf eens lekker te verwennen met een nieuwe speaker of camera. Bij Sony heb je het allemaal! Deze artikelen aanschaffen met interessante kortingen is natuurlijk nog beter! Houd daarom de Black Friday Sony in de gaten voor de tofste acties.

Voorspellingen voor Black Friday 2023 Sony

Het is nog een grote verrassing wat Sony voor Black Friday 2023 voor ons in petto heeft. Vorige jaren ontving je hoge kortingen op o.a. headphones, camera’s en televisies. Dus laten we hopen dat de lat is gelegd voor de aankomende acties.

Wanneer is Sony Black Friday 2023?

Naar verwachting start de Black Friday actie op vrijdag 24 november en loopt deze actie door tot zaterdag 25 november. Enkel twee dagen, dus wees er snel bij!

Black Friday Sony deals van eerdere edities

Tijdens vorige edities waren de volgende Sony producten in de aanbieding:
- Sony Playstation 4 Slim;
- Sony Playstation 4 controller;
- Sony KD 55XG7096;
- Sony Dualshock 4;
- Sony Playstation 4 Pro.

De Sony WH 1000XM3

Met de WH 1000XM3 draadloze hoofdtelefoon kun je helemaal opgaan in de stilte door het noise cancelling effect dat het product met zich meebrengt. De koptelefoon past zich aan de situatie om jou heen.

De Sony WF 1000XM3

Met de WF 1000XM3 combineer je toonaangevende draadloze noise-cancelling en een hoogwaardig geluid met slimme luisteropties en Bluetooth en NFC-connectiviteit. Daarmee heb jij het beste geluid.

Sony producten

Sony staat vooral bekend om haar Playstation. Maar daarnaast verkoopt de winkel o.a. ook
DVD-spelers, televisies, hoofdtelefoons en gave camera’s zoals de Sony A6000. Deze populaire producten hebben een dikke vette kans mee te worden genomen in de Black Friday actie.

Huidige deals en acties

Het kan natuurlijk zo zijn dat je op zoek bent naar de beste deals, maar Black Friday nog niet om de hoek staat. Dan kun je de huidige acties van Sony vinden in het deal- en winkeloverzicht.

Relevante productcategorieën

Computersaudiogamingelektronica

Interessante pagina’s