Black Friday Sonos
Sonos

Sonos Black Friday 2024

Als eerste op de hoogte zijn van Sonos aanbiedingen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Sonos

Hoe fijn is het om te kunnen genieten van een perfect geluid door heel je huis? Met de speakers van Sonos kun je kalme muziek luisteren in je slaapkamer, een podcast luisteren in de keuken, een film afspelen in je woonkamer of gewoon hetzelfde liedje door het hele huis afspelen. De Sonos speakers creëren een geweldig klinkend geluid voor muziek, radio, films en meer. En met de Sonos Black Friday deals zijn de speakers ook nog eens een stuk betaalbaarder! Dus neem zeker een kijkje!

Tijdens Black Friday ontvang je vaak de beste elektronica, muziek of computer deals. En daar horen de Sonos speakers natuurlijk ook bij. Alhoewel de consument nog geen idee heeft van de beste nieuwe aanbiedingen, kun je er vanuit gaan dat er weer goede deals aankomen. Ben jij al klaar voor Black Friday?

Voorspellingen voor Sonos tijdens Black Friday 2024

Tijdens voorgaande edities werden er verschillende Sonos speakers flink afgeprijsd en we verwachten dat dit jaar niet anders gaat zijn. We verwachten voor Black Friday 2024 dan ook hoge kortingen op de speakers en soundbars van het merk.

Welke winkels hebben de beste Sonos Black Friday 2024 deals?

Winkels die vaak stunten met audio deals zijn o.a.: Bol.com, MediaMarkt en Coolblue. De beste Sonos deals verwachten we dan ook te ontvangen van deze genoemde winkels. 

Wat zijn de beste Sonos Black Friday deals van eerdere edities? 

We blikken terug naar Sonos deals van voorgaande edities:

  • 22% korting op de Sonos One bij Coolblue;
  • 18% korting op de Sonos One Zwart bij Bol.com;
  • 20% korting op de Sonos One SL bij Expert;
  • 22% korting op de Sonos Beam Zwart bij Bol.com.

Hoeveel korting op Sonos tijdens Black Friday 2024?

We verwachten ook dit jaar weer rond 20/30% korting te mogen ontvangen op de speakers van Sonos. Afgelopen Black Friday editie ontving je ook kortingpercentages rond deze koers. 

Welke Sonos-producten zijn populair tijdens Black Friday?

Tijdens Black Friday zijn verschillende Sonos-producten populair vanwege hun geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Enkele veelgevraagde modellen zijn de Sonos One, Sonos Beam en Sonos Move. De Sonos One is een compacte slimme luidspreker met spraakbesturing en integratie met digitale assistenten zoals Google Assistant en Amazon Alexa. De Sonos Beam is een soundbar die een indrukwekkend bioscoopgeluid levert voor je tv, terwijl de Sonos Move een draagbare luidspreker is die je overal mee naartoe kunt nemen. Deze populaire modellen zijn vaak te vinden met aantrekkelijke kortingen tijdens Black Friday.

Sonos One

De Sonos One is een wifi-speaker waarmee je draadloos muziek kan afspelen vanaf je smartphone of tablet. Je kunt kamers op elkaar afstemmen doordat de speaker centraal bediend kan worden. De Sonos One heeft een verrassend intens geluid. En wat nog meer verrassend is, dat de speaker een grote kansmaker is voor de Black Friday deals!

Sonos Beam

De Sonos Beam lijkt misschien klein en compact, maar het geluid blaast je uit je stoel. Daarnaast zijn ook de functies, zoals stembediening, spraakverbetering en nachtmodus indrukwekkend. Deze soundbar klinkt groter dan dat hij is en is daarbij ook weer een grote kansmaker voor de Black Friday aanbiedingen. Leuk om in de gaten te houden dus!

Sonos Move

De Sonos Move is de eerste speaker van Sonos waarbij er ook een bluetoothverbinding bestaat. Zo bepaal je helemaal zelf naar welke streamingdienst je luistert. Ideaal dus! Ook deze luidspreker is weer makkelijk te verbinden met andere speakers van het merk. En natuurlijk verwachten we ook op de Move weer leuke kortingen tijdens Black Friday!

Sonos producten

Naast de bovengenoemde soundbars en speakers van Sonos, zijn ook de Sonos Arc, de Sonos Play Five, de Sonos Sub, de Sonos Play 1 en de Sonos Play 5 erg populair. We hopen dan ook dat deze apparaten mee mogen vieren in de spectaculaire Black Friday deals! Check alle aanbiedingen voor de beste Black Friday korting!

Huidige deals en acties

Het is natuurlijk goed te begrijpen dat je niet kan wachten tot de Black Friday deals worden uitgebracht en daarom kun je de huidige Sonos aanbiedingen al bekijken in ons winkel– en dealoverzicht. Misschien sta jij binnenkort al te swingen op de meest intense muziek ooit! Ontzettend leuk dus!

Of vind alle Sonos deals overzichtelijk weergegeven op de Sonos aanbiedingen pagina!