Belvilla Black Friday 2021

De Black Friday 2021 deals van Belvilla zijn gestart! Klik op "Naar deals" om direct naar alle aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Belvilla

24/7 bereikbare klantenservice
Geen zorgen garantie
Selectie door experts
Altijd een uniek vakantiehuis

Belvilla Black Friday

Met Belvilla ben je verzekerd van een geslaagde vakantie. Ze hebben een verrassend en breed aanbod van vakantiehuizen. Of het nu voor een zomervakantie, weekendje weg of een weekje wintersport is. Belvilla biedt o.a. vakantiehuizen aan in de bergen, midden in het centrum of vlakbij de zee. Wie geniet er nou niet van een heerlijke vakantie? Je geniet er nog meer van als je jouw vakantiehuis hebt geboekt met leuke kortingen. Met de Belvilla Black Friday deals maak jij veel kans op deze leuke kortingen. Zo heb jij weer een groter budget voor leuke uitjes tijdens deze vakantie. Dus neem zeker een kijkje!

Voorspellingen voor Belvilla Black Friday 2021

Belvilla neemt deze feestdag erg serieus. Dit uit zich in de spectaculaire deals die de vakantie aanbieder organiseert. Tijdens voorgaande edities ontving je bijvoorbeeld tot 60% korting op geselecteerde vakantiehuizen. Of kreeg je €40,- korting op het gehele aanbod van Belvilla. We verwachten voor Black Friday 2021 dan ook dat de kortingen weer hoog gaan oplopen. Nog meer reden om er lekker op uit te gaan!

Wanneer zijn de Black Friday 2021 acties?

We verwachten dat de Black Friday 2021 actie gaat gelden vanaf vrijdag 26 november tot en met Cyber Monday,  op maandag 29 november. Vorig jaar ontving je de 60% korting op geselecteerde vakantiehuizen ook vier dagen lang. Dus we duimen dat dit jaar niet anders gaat zijn!

Relevante productcategorieën

Vrije tijdReizen

Interessante pagina’s