Belvilla Black Friday 2024

Black Friday Belvilla
De Black Friday 2024 deals van Belvilla zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Belvilla

24/7 bereikbare klantenservice | Geen zorgen garantie | Selectie door experts | Altijd een uniek vakantiehuis

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Belvilla Black Friday

Met Belvilla ben je verzekerd van een geslaagde vakantie. Ze hebben een verrassend en breed aanbod van vakantiehuizen. Of het nu voor een zomervakantie, weekendje weg of een weekje wintersport is. Belvilla biedt o.a. vakantiehuizen aan in de bergen, midden in het centrum of vlakbij de zee. Wie geniet er nou niet van een heerlijke vakantie? Je geniet er nog meer van als je jouw vakantiehuis hebt geboekt met leuke kortingen. Met de Belvilla Black Friday deals maak jij veel kans op deze leuke kortingen. Zo heb jij weer een groter budget voor leuke uitjes tijdens deze vakantie. Dus neem zeker een kijkje!

Voorspellingen voor Belvilla Black Friday 2024

Belvilla neemt deze feestdag erg serieus. Dit uit zich in de spectaculaire deals die de vakantie aanbieder organiseert. Tijdens voorgaande edities ontving je bijvoorbeeld tot 60% korting op geselecteerde vakantiehuizen. Of kreeg je €40,- korting op het gehele aanbod van Belvilla. We verwachten voor Black Friday 2024 dan ook dat de kortingen weer hoog gaan oplopen. Nog meer reden om er lekker op uit te gaan!

Wanneer zijn de Black Friday 2024 acties?

We verwachten dat de Black Friday 2024 actie gaat gelden vanaf vrijdag 29 november tot en met Cyber Monday,  op maandag 2 december. Vorig jaar ontving je de 60% korting op geselecteerde vakantiehuizen ook vier dagen lang. Dus we duimen dat dit jaar niet anders gaat zijn!

Relevante productcategorieën

Vrije tijdReizen

Interessante pagina’s