Black Friday Smartphones
Galaxy A51

Smartphones Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Telefoon

Tijdens Black Friday vind je korting op allerlei soorten smartphones. Van de allernieuwste iPhone, Huawei of Samsung Galaxy smartphone tot aan de wat oudere modellen. Er is tijdens Black Friday zo’n groot aanbod aan smartphone deals dat daar zeker jouw favoriete toestel wel tussen zit. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een smartphone met een hele goede camera of juist naar een smartphone waar je zoveel mogelijk apps en games op kunt downloaden? Houd deze pagina tijdens Black Friday goed in de gaten en jij bent verzekerd van jouw favoriete nieuwe, mobiele telefoon.

Wat zijn de beste smartphone Black Friday 2024 deals?

Of je nu op zoek bent naar een los toestel of een toestel in combinatie met een abonnement. Met beide opties kun je terecht tijdens Black Friday. Er zijn namelijk veel winkels die stunten met waanzinnige Black Friday deals. Zo verwachten we voor Black Friday 2024 vooral goede deals op de Samsung Galaxy S21 FE, de Samsung Galaxy S20, de iPhone 12 en de OnePlus Nord. 

Welke winkels hebben de beste smartphone Black Friday 2024 deals?

Wanneer je een los toestel wilt kopen, dan kun je waarschijnlijk het beste terecht bij grotere webshops als Bol.com, Coolblue, MediaMarkt en Amazon. Wanneer je graag een telefoon wilt aanschaffen met een abonnement, dan zijn winkels als Vodafone, KPN, Tele2 en Simyo. 

Hoeveel korting op smartphones tijdens Black Friday 2024?

De kortingen per telefoon en model verschillen natuurlijk heel erg. Maar je krijgt zeker tientallen procenten op populairste modellen. De kortingen op de nieuwste uitgaven bij bijvoorbeeld Apple, Samsung en OPPO gaan dit jaar nog niet heel hoog zijn. Maar de kortingen op de voorgangers des te meer.