Ter Horst van Geel Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Ter Horst van Geel zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Ter Horst van Geel

Gratis verzending vanaf €50,-
Levering 1 tot 4 werkdagen
Niet goed, geld terug
Veilig betalen

Black Friday ter Horst van Geel

Wat je ook zoekt qua kleding, bij ter Horst van Geel ga jij het zeker vinden. Het assortiment is reuze groot. Dus ben je op zoek naar een hele leuke jeans, blouse of jurkje? Dan kun je bij deze winkel vinden van de mooiste topmerken, zoals Vila, Geisha en Gerry Weber. Tijdens de Black Friday ter Horst van Geel aanbiedingen ontvang je op deze toffe merken ook nog eens leuke kortingen. Dat wordt dus inslaan!

Voorspellingen voor Black Friday 2022 ter Horst van Geel

We verwachten voor Black Friday 2022 eenzelfde soort aanbieding te mogen ontvangen als de voorgaande edities. Tijdens deze edities mochten we bijvoorbeeld genieten van 20% korting op de gehele collectie of 50% korting op de aankoop van een tweede artikel. 

Wanneer zijn de Black Friday 2022 acties?

De eerste jaren dat deze webshop met de Black Friday gekte meedeed, golden de kortingen slecht één dag. Momenteel zijn de aanbiedingen vaak het gehele Black Friday weekend geldig. Dit betekent dat we hoogstwaarschijnlijk in 2022 mogen genieten van de acties van vrijdag 25 november t.e.m. zondag 27 november.

Relevante productcategorieën

FashionJassenTassen

Interessante pagina’s