Z8 Black Friday 2023

Black Friday Z8
De Black Friday 2023 deals van Z8 zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Z8

Gratis bezorging bij bestellingen vanaf €50,- | Bestellingen geplaatst voor 14.00 uur worden de volgende dag bezorgd | 14 dagen bedenktijd
De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Z8: Kleding voor jouw kleintje!

Z8 is dé winkel voor jouw kindje. Met een mega collectie aan baby- en kinderkleding kun je hier jouw favoriete persoon op deze wereld stylen naar jouw beeld. Klaar om aan de slag te gaan? Bij Z8 vind je een grote collectie Newborn, boys en girls items. Tijdens Black Friday kun je de kledingkast van jouw kleintjes uitbreiden voor veel minder geld.

Black Friday wordt dit jaar gevierd op 24 november. Het principe van deze kortingsdag komt uit de VS. Daar werd de vrijdag na Thanksgiving altijd gezien als dé dag waarop alle winkeliers weer winst maakten, in plaats van verlies. Dit positieve bedrag werd vaak aangeduid met zwarte inkt. Deze zwarte inkt is ook één van de redenen waarom de term ‘Black’ Friday in het leven is geroepen. Op Black Friday worden eigenlijk producten die normaal niet vaak afgeprijsd zijn, aangeboden voor een kortingsprijs. Maar ook winkels die normaal al mee profiteren van korting, doen mee. Eigenlijk doet iedereen mee! Dat maakt het ook zo leuk! Z8 is één van de winkels voor baby & kinderen die dit jaar een sprong in het diepe waagt en Black Friday deals gaat presenteren.

Jouw kids op plek nummer 1: Bereid je goed voor op Z8 Black Friday!

Bij Z8 vind je honderden schattige t-shirts zoals het ‘ROAAR’ shirt met een tijger in het midden. Of het shirt ‘LIFE IS COOL BY THE POOL’. Je kleintje begrijpt nog niks van de teksten, maar het ziet er leuk en schattig uit. Creëer jouw eigen baby-look. Heb je nou een specifiek shirt, jeans of accessoire gezien en wacht je met kopen tot Black Friday 2023? Dan is het handig om Black Friday Nederland op te slaan als bladwijzer of om je te abonneren op de nieuwsbrief. Je ontvangt dan in de periode van Black Friday een nieuwsbrief met daarin de allerbeste deals op het gebied van baby & kind en fashion.

Relevante productcategorieën

Kinderkleding - Kleding

Interessante pagina's