iBOOD Black Friday 2024

iBOOD Black Friday
De Black Friday 2024 deals van iBOOD zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij iBOOD

Europa's grootste deal community platform | 14 dagen retourrecht | Website of the Year

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

iBOOD Black Friday

iBood is het grootste deal community platform van Europa. Je kunt er elke dag terecht voor de beste merken tegen de scherpste prijzen. De deals wisselen snel en de voorraad is beperkt. Daarom is het uiterst belangrijk dat je er snel bij bent. Dus heb je al lang een bepaalde laptop op het oog of droom je al een tijd over een specifieke televisie? Check dan altijd eerst even iBOOD. De prijzen van deze webshop zijn al ontzettend scherp, maar de iBOOD Black Friday deals zijn nóg scherper. Het klinkt ongeloofwaardig, met het is toch echt waar!

Voorspellingen voor Black Friday 2024 iBOOD

iBOOD organiseert voornamelijk winacties tijdens deze populaire feestdag. Daarom verwachten we voor Black Friday 2024 soortgelijke winacties als voorgaande edities. Zo gaf de webshop vorige jaren 25 Black Boxen weg. Een van deze boxen bevatte zelfs een MacBook Air! Je kon meedoen door jezelf op geïnteresseerd te zetten. Op Black Friday werden de winnaars om 17.00 bekend gemaakt.

Wanneer zijn de Black Friday 2024 acties?

Naar verwachting start de Black Friday actie op donderdag 23 november en loopt de actie door vrijdag 4november. Aangezien de (win)actie maar voor twee dagen geldt, is het handig om er snel bij te zijn. Maar dat zijn we bij iBOOD natuurlijk allang gewend!

Interessante pagina’s