iBOOD Black Friday 2021

De Black Friday 2021 deals van iBOOD zijn nog onbekend. Rond vrijdag 19 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij iBOOD

Europa's grootste deal community platform
14 dagen retourrecht
Website of the Year

iBOOD Black Friday

iBood is het grootste deal community platform van Europa. Je kunt er elke dag terecht voor de beste merken tegen de scherpste prijzen. De deals wisselen snel en de voorraad is beperkt. Daarom is het uiterst belangrijk dat je er snel bij bent. Dus heb je al lang een bepaalde laptop op het oog of droom je al een tijd over een specifieke televisie? Check dan altijd eerst even iBOOD. De prijzen van deze webshop zijn al ontzettend scherp, maar de iBOOD Black Friday deals zijn nóg scherper. Het klinkt ongeloofwaardig, met het is toch echt waar!

Voorspellingen voor Black Friday 2021 iBOOD

iBOOD organiseert voornamelijk winacties tijdens deze populaire feestdag. Daarom verwachten we voor Black Friday 2021 soortgelijke winacties als voorgaande edities. Zo gaf de webshop vorige jaren 25 Black Boxen weg. Een van deze boxen bevatte zelfs een MacBook Air! Je kon meedoen door jezelf op geïnteresseerd te zetten. Op Black Friday werden de winnaars om 17.00 bekend gemaakt.

Wanneer zijn de Black Friday 2021 acties?

Naar verwachting start de Black Friday actie op donderdag 25 november en loopt de actie door vrijdag 26 november. Aangezien de (win)actie maar voor twee dagen geldt, is het handig om er snel bij te zijn. Maar dat zijn we bij iBOOD natuurlijk allang gewend!

Interessante pagina’s