Beter Bed Black Friday 2024

Black Friday Beter Bed
De Black Friday 2024 deals van Beter Bed zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Beter Bed

Gratis bezorging bij bestellingen vanaf €20,- | Niet goed? Geld terug | 90 dagen uitprobeergarantie | 9,4 klanttevredenheidsscore

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Beter Bed

Het afgelopen jaar gaf Beter Bed 15% EXTRA korting weg op het gehele assortiment. Deze Black Friday had hiermee een opvallend lange looptijd, maar was voor diegene die wat bedenktijd nodig hadden ideaal!

De Beter Bed deals op 29 november 2024

Black Friday is één van de dagen waarop heel Nederland zich bevindt in de winkelstraten of achter de computer. Want met Black Friday kun je alle producten die je nodig hebt in de winkel én webshop kopen met heel veel korting. Dit geweldige fenomeen komt uit Amerika, waar op de vierde donderdag van de novembermaand Thanksgiving gevierd wordt. De dag daarop gaan Amerikanen massaal aan de slag met kerstinkopen doen. Hierdoor is Black Friday ontstaan. Daarbij is het heel erg fijn voor ons Nederlanders dat deze koopjesdag ook steeds populairder wordt in ons kikkerlandje, met als gevolg dat je ook bij Beter Bed kunt genieten van waanzinnige deals. Houd daarom deze pagina goed in de gaten!

Over Beter Bed

Beter Bed is dé beddenspecialist waar je honderden bedden, matrassen, dekbedden, kussens en slaapkamermeubels kunt vinden. Deze shop voor slaapkamerinterieur bestaat al sinds 1981 en is inmiddels uitgebreid tot een gigantische keten met meer dan 52 filialen en 800 medewerkers. Niet alleen in Nederland kun je terecht bij Beter Bed, ook in België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en Zweden vind je filialen van dé beddenspecialist op de meubelboulevard. Ga je verhuizen, of ligt dat nieuwe bed toch niet zo lekker dan verwacht? Ga dan met Black Friday 2024 naar Beter Bed en koop jouw bed, matras of kussen met hoge korting!

Blijf alert voor de beste Black Friday deals!

Zorg ervoor dat je alert blijft rondom Black Friday in november en dat je meteen je slag slaat wanneer het spektakel van start gaat! Want zeker met Black Friday geldt de kreet; you snooze, you lose! Meld je dus aan voor de nieuwsbrief. Want op die manier kunnen wij jou laten weten wanneer Black Friday van start gaat en welke deals jij voor geen goud mag missen.

Relevante productcategorieën

Bedden - Boxsprings - Meubels - Wonen