Canada Goose Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Canada Goose zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Canada Goose

Outwear voor extreem weer
Jassen van hoge kwaliteit voor dames, heren en kids
Ervaring sinds 1957

Black Friday Canada Goose

Aangezien Black Friday 2022 op vrijdag 25 november valt, is er geen beter moment om een winterjas te kopen. Nu denk je waarschijnlijk 'Ja maar het is toch al veel eerder stervens koud hier in Nederland?'. Klopt, maar je hebt vast nog wel een goede maar oude winterjas liggen om deze tijd te overbruggen. Want niets is zo voordelig als tijdens Black Friday een nieuwe winterjas aan te schaffen. Zeker als het gaat om een winterjas van Canada Goose! Helaas moeten wij je mededelen dat de officiële Canada Goose webshop nog nooit heeft meegedaan aan de Black Friday gekte. Maar wat niet is kan nog komen natuurlijk! Wel kunnen wij je vertellen dat de Bijenkorf zeker meedoet aan Black Friday sales en zij toevallig ook dit mooie merk verkopen -hint hint-. Houdt deze winkel dus goed in de gaten en scoor alsnog je Canada Goose item met een welverdiende korting!

Over Canada Goose

Canada Goose staat bekend om hun warme en stijlvolle bovenkleding. De jassen zijn gevuld met veren en dons, waardoor je zelfs de strenge kou tijdens wintersport overleefd. Kijk, dat is nog eens een winterjas zoals het hoort. Ben je niet opzoek naar een winterjas? Neem dan even een kijkje in de rest van het geweldige aanbod zoals bodywarmers, parka's, truien, mutsen en bomberjacks. Canada Goose items hebben vanwege de hoge kwaliteit ook een opvallend prijskaartje. Maak daarom gebruik van de beste Canada Goose Black Friday aanbiedingen en geniet van een heerlijke jas én nog centen over voor andere Black Friday deals!

Canada Goose op je verlanglijstje

Aangezien Black Friday steeds meer populariteit wint in Nederland, zijn er dus ook steeds meer winkels én Black Friday deals waar je uit kunt kiezen. Dit kan nogal overweldigend zijn. Daarom is het verstandig om van tevoren een Black Friday verlanglijstje te maken, zodat jij op Black Friday zelf meteen gericht je slag kunt slaan. Canada Goose kan natuurlijk niet ontbreken op dit lijstje! Wat ook niet mag ontbreken in je Black Friday voorbereidingen is het aanmelden voor de nieuwsbrief. Want door de nieuwsbrief te ontvangen ben jij als een van de eerste op de hoogte van de beste Black Friday deals!