Winkel header

Ted Baker Black Friday 2020

De Black Friday 2020 aanbiedingen van Ted Baker zijn nog niet bekend, zodra de deals bekend zijn vind je deze hier.

De voordelen van shoppen bij Ted Baker

Gratis standaard levering
30 dagen retourrecht voor online aankopen
14 dagen retourrecht voor in-store aankopen

Ted Baker Black Friday

Ted Baker heeft iets speciaals voor iedereen. Zo biedt de winkel kleding aan voor mannen, vrouwen en kinderen, maar ook een assortiment met woonartikelen. Bij Ted Baker vind je outfits voor overdag of juist feestjurkjes. Wanneer je zin hebt om eens lekker wat accessoires in te slaan, dan ben je bij Ted Baker ook al aan het goede adres. Je kunt er namelijk ook tassen, telefoonhoesjes en schoenen vinden. Met de Ted Baker Black Friday deals kun je al deze leuke producten met kortingen scoren!

Voorspellingen voor Ted Baker Black Friday 2020

De verwachting voor Black Friday 2020 is dat het merk een speciale actie organiseert voor deze feestdag en dat je tijdens Cyber Monday nog eens extra korting ontvangt. Zo ontving je voorgaande jaren tijdens Black Friday 30% korting op alles in de online webshop en in de fysieke winkel. Op de maandag na het Black Friday weekend ontving je nog eens 40% extra korting op geselecteerde artikelen.

Wanneer zijn de Black Friday 2020 acties?

Naar verwachting geldt de Black Friday actie van vrijdag 27 november tot en met Cyber Monday, op 30 november. Op deze maandag ontvang je extra kortingen op de actie van het Black Friday weekend.

Relevante productcategorieën

KledingFashion-  Kinderkleding - Schoenen

Interessante pagina’s