Ajax Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Ajax zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Ajax

Officiële bedrukking
2800 afhaalpunten
Unieke Ajax cadeaus

Ajax Black Friday

Wie groot fan van Ajax is, is natuurlijk ook op de hoogte van de Ajax fanshop. In deze winkel kun je alle Ajax voetbal spullen vinden die je je maar kan bedenken. Zo kun je er o.a. de wedstrijdoutfits, kleding, rugzakken, sjaals en voetballen kopen. De prijzen liggen best wel hoog en daarom vinden we het heel leuk dat ook Ajax meedoet met Black Friday. Zo kunnen er door deze Ajax Black Friday deals veel artikelen gekocht worden met toffe kortingen. Ideaal dus!

Voorspellingen voor Ajax Black Friday 2022

Ook voor Black Friday 2022 verwachten we weer gelijkwaardige aanbiedingen net zoals voorgaande edities. Afgelopen jaren kreeg je namelijk 20% korting op de gehele collectie. Dit scheelt toch weer in de portemonnee, waardoor jij net een voetbal of sjaal extra kan kopen en nog meer de blits maakt op de tribune.

Wanneer is Ajax Black Friday 2022?

Naar verwachting start de Black Friday actie op vrijdag 25 november en loopt de actie door tot Cyber Monday, op 28 november. Wanneer je je aanmeldt bij de website krijg je speciaal voordeel en eerder toegang tot de 20% korting. Zeker iets om in de gaten te houden dus!

Ajax Sale

Ajax organiseert eenmalig per jaar een sale in de fanshop. Deze sale wordt eind november ingewijd. Je ontvang dan bijvoorbeeld tot 30% korting zowel online als in de fysieke shop. Daarnaast zijn de Ajax producten ook vaker in de uitverkoop bij externe winkels, zoals Bol.com, adidas en JD Sports. Deze aanbiedingen zijn ook regelmatig terug te vinden in ons winkeloverzicht.

Huidige deals en acties

Wanneer Black Friday nog niet aangebroken is, maar je binnenkort naar een wedstrijd gaat kijken en er wel uit wilt zien als een echte fan. Dan kun je ons huidige deal- en winkeloverzicht bekijken voor mogelijke huidige Ajax aanbiedingen.

Relevante productcategorieën

Sport - Trainingspakken

Interessante pagina’s