Winkel header

Guess Black Friday 2020

Guess Black Friday 2020

De actie van Guess voor Black Friday 2020 is helaas nog niet bekend.

De voordelen van shoppen bij Guess

Gratis verzending
Gratis retourneren
30 dagen bedenktijd

Guess Black Friday

Wie kent Guess nu niet? Het luxe fashion merk is populair over de hele wereld. Guess heeft een collectie voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast biedt het merk ook een groot assortiment tassen aan. Voor de kleding en accessoires van Guess betaal je een flinke prijs. Maar tijdens de Guess Black Friday aanbiedingen dalen deze prijzen

Voorspellingen voor Guess Black Friday 2020

Tijdens voorgaande edities ontving je 30% korting op de gehele collectie van Guess, dus ook op de outlet. We verwachten dat Black Friday 2020 een soortgelijke aanbieding met zich meebrengt. Externe winkels als Zalando, Bol.com en Omoda bieden ook vaak toffe Black Friday deals aan op designermerken. Misschien dit jaar ook op Guess!

Wanneer is Guess Black Friday 2020?

Wanneer we kijken naar andere grote merken, verwachten we dat de deals van Guess ook vier dagen gaan gelden. We verwachten namelijk dat Guess dezelfde looptijd wil gaan aanhouden als deze grote merken. Hoogstwaarschijnlijk starten de aanbiedingen dus op vrijdag 27 november en lopen deze door tot maandag 30 november, op Cyber Monday! Guess who dit jaar vier dagen gaat genieten van deze toffe kortingen?

Guess sale

Ook Guess doet zeker mee met het organiseren van toffe sales. Zo start er haf juli een summersale waarbij je flink kan inslaan voor zwem- en zomerkleding. Ook wordt er in januari een wintersale gestart waarbij juist de truien en jassen weer tevoorschijn komen. Houd de winkel in deze periodes dus ook goed in je gedachten!

Guess tas

Guess biedt heel veel verschillende tassen aan. Zo biedt het merk rugzakken, shoppers, schoudertassen, avondtasjes en handtassen aan. Deze tassen zijn ook veel bij andere grote winkels te koop. Wanneer je op zoek bent naar een specifiek Guess tas, kun je voor Black Friday alvast goed checken welke winkels de tas verkoopt. Zo ben jij er op vrijdag 27 november als een van de eerste bij!

Huidige deals en acties

Wanneer je benieuwd bent welke kortingen er momenteel actief zijn bij Guess, dan kun je ons winkeloverzicht checken. Voor andere merkkleding deals kun je ook ons dealoverzicht bekijken!

Interessante pagina's