Black Friday Smart TV
Smart Tv

Smart TV Black Friday 2024

De TV waar je in deze tijd niet meer aan ontkomt, is de Smart TV. Waar we vorig jaar nog allemaal op zaterdagavond naar de reguliere tv-programma’s keken, is dit allang niet meer zo. We willen zelf bepalen wanneer we televisie kijken en waar we dit doen. Gelukkig kan dit door middel van de Smart TV. Apps als Netflix en Videoland zijn aangesloten op de Smart TV waardoor je overal jouw favoriete tv-programma kunt bekijken. Wanneer je andere apps wilt installeren, kan dit ook. Al enthousiast geworden? Tijdens Black Friday 2024 zijn er weer tientallen Smart TV deals.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Smart TV

Het makkelijke aan een Smart TV is dat je smartphone eigenlijk fungeert als dé verbinding. Op je smartphone kun je het programma aanvinken dat je wilt bekijken. Verder kun je de televisie op pauze zetten en weer loskoppelen. Je kunt dus eigenlijk alles via je smartphone regelen. Behalve via je smartphone ontvang je vaak ook van de aanbieder een speciale afstandsbediening. Door te wijzen en te richten beweeg je de cursor rechtstreeks over het beeldscherm. Hierdoor is vaak het invoeren van tekst een stuk makkelijker. Sommige afstandsbedieningen hebben ook spraakfuncties waar je zoekwoorden mee kunt inspreken waardoor je niks meer hoeft in te tikken. Heb je nou nog geen Smart TV en ben je toch wel enthousiast geworden na dit verhaal? Dan is het slim de Smart TV deals in de gaten te houden en alvast jouw verlanglijstje op te stellen. Black Friday is namelijk de perfecte dag om over te stappen naar een Smart TV.

Smart TV vind je nergens goedkoper

Zoals gezegd is Black Friday de dag om te shoppen. Op 29 november vindt deze kortingsdag namelijk weer plaats. Elektronica is dé belangrijkste categorie waar mensen uit shoppen op Black Friday. Wij verwachten dus weer supergoede deals! Voor de Smart TV kun je denken aan shops als MediaMarkt, Coolblue en Alternate. Daarnaast zijn er nog tientallen andere elektronica aanbieders waar je de Smart TV kunt vinden.