ASOS Black Friday 2023

Black Friday asos
De Black Friday 2023 deals van ASOS zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij ASOS

Gratis verzending vanaf €35,- | Gratis retourneren
De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday ASOS: Fashion voor de vrouw met zelfvertrouwen

Het afgelopen jaar gaf ASOS gedurende 6 dagen tot 70% korting op het hele assortiment. Deze acties was ook geldig op de sale artikelen. Korting op korting dus! Heb je zin om je fashion collectie uit te breiden met tientallen nieuwe items? Dan is 24 november dé dag waarop jij jouw favoriete items kunt scoren in de stad. Maak een lijstje met de nieuwe jeans, shirts, rokjes en jurkjes die je wilt bemachtigen en sta klaar om een modeshow te geven aan al je vrienden. Kledingmerk ASOS is al maanden bezig met de voorbereiding van Black Friday 2023 en dus kun je weer de allerleukste kortingen verwachten!

Black Friday is de vrijdag na Thanksgiving. We gaan helemaal terug naar het jaar 1924. In dit jaar besloot winkelketen Macy's om een parade door te stad te organiseren in New York ter ere van Thanksgiving. Tegelijkertijd nodigde ze zoveel mogelijk mensen uit om hun kerstinkopen te doen een dag later. Dit werd een super groot succes! Nu nog steeds wordt de parade gehouden in New York om mensen voor te bereiden op dé grootste kortingsdag van het jaar, Black Friday. Nederland vond de kortingsdag natuurlijk een goed idee en dus hebben wij, en met ons de rest van Europa, Black Friday met liefde omarmd. Bij ons geen gillende en rennende mensen voor de winkel, maar zonder gehaast en gedoe de leukste koopjes in huis halen. Dat is de Nederlandse Black Friday.

De tofste fashion deals bij ASOS

ASOS is een kledingmerk die speciaal gericht is op jou. Ze bieden daarnaast een uitgebreide en diverse collectie aan kleding aan waardoor het voor iedereen leuk is om een kijkje te nemen in één van de winkels. ASOS is er voor iedereen. Met kleding in meer dan 30 maten maakt het namelijk niet uit hoe je eruitziet, ASOS heeft jouw favoriete kledingstuk. Daarnaast heeft ASOS ook een grote stem in de LGBTQ community. Met een gender neutrale collectie kleren voelt dus echt iedereen zich thuis bij dit kledingmerk. Dat maakt ASOS uniek. Tot slot vind je super veel inspiratie bij ASOS voor bijvoorbeeld jouw nieuwe winter-outfit of je party-look. ASOS komt voor elke gelegenheid met een leuke outfit op social media en de website.

Blijf op de hoogte en krijg de ASOS lifestyle

Heb je nou een toffe jeans gezien of een gaaf T-shirt? Dan is het toch slim om nog tot 24 november te wachten. Dan vind je namelijk tientallen kleding in de sale.

Relevante productcategorieën

Fashion - Kleding - Schoenen - Sieraden

Interessante pagina's