Filling Pieces Black Friday 2024

Black Friday Filling Pieces
De Black Friday 2024 deals van Filling Pieces zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Filling Pieces

Gratis wereldwijde verzending | 30 dagen bedenktijd | Gratis retourneren

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Filling Pieces

Black Friday is een Amerikaanse nationale feestdag welke in het teken staat van spectaculaire aanbiedingen. Elke vrijdag na Thanksgiving is het weer zover, een enorme drukte in de winkels door duizenden koopjesjagers. Niet alleen Amerika, ook Nederland is tegenwoordig niet vies van Black Friday. Gelukkig speelt het zich voor ons ook veel online af. Dat scheelt weer enthousiast geduw en getrek in de winkels. Zo’n dag als Black Friday is natuurlijk heerlijk voor het kopen van (merk)kleding. Grote merken zoals adidas, Nike en Reebok doen namelijk mee aan Black Friday 2024, net zoals Filling Pieces! Het afgelopen jaar gaf Filling Pieces kortingen tot 50%

Black Friday 2024

Anderen jaren deed Filling Pieces ook mee en wel in verschillende vormen. Zo hebben ze wel eens een Black Friday pack uitgebracht; een nieuwe collectie met limited editions welke op Black Friday werd gelanceerd. Andere jaren deden ze mee in de vorm van kortingen tot 30%. Wat het dit jaar gaat worden is nog niet zeker, waarschijnlijk in de vorm van een lekkere korting. Hoewel zo’n Black Friday pack ook erg leuk is…

Over Filling Pieces

Filling Pieces is een sneakerlabel uit Amsterdam. Het werd in 2009 opgericht door de designer Guillaume Philibert. Toentertijd studeerde hij nog architectuur. Tijdens die studie ontdekte hij dat er geen hoge kwaliteit sneaker te koop was voor een betaalbare prijs. Deze ontdekking zag hij als een gat in de markt waar hij gebruik van wilde maken. Zodoende begon hij met ontwerpen, waarna eind 2009 de eerste Filling Pieces collectie met het design genaamd ‘Low Top’ op de markt kwam.

Kwaliteit met een betaalbare prijs

De schoenen van Filling Pieces worden met de hand gemaakt in Portugal, daarvoor worden enkel de beste Italiaanse materialen gebruikt. Daarbij staat Filling Pieces voor hoge kwaliteit en originele designs voor betaalbare prijzen. Zo kan iedereen het gevoel ervaren van hoog kwaliteit schoenen.

Black Friday shoplijstje

Filling Pieces in je garderobe door fikse Black Friday deals, wie wil dat nu niet? Juist. Laten we je daarom het volgende advies geven: maak een shoplijst met de items die je graag wilt. Zo kun je meteen je slag slaan op de grote dag! En omdat wij jou graag willen helpen met de beste aanbiedingen sturen wij een overzicht van alle Black Friday 2024 deals via de nieuwsbrief. Meld je daarom aan voor de nieuwsbrief en ben als een van de eerste op de hoogte van Filling Pieces Black Friday aanbiedingen!

Relevante productcategorieën

Sneakers - Schoenen - Fashion

Interessante pagina's