Black Friday Nintendo Switch
Nintendo Switch

Nintendo Switch Black Friday 2021

Dé console van dit moment is de Nintendo Switch. Door de verschillende speelstijlen kun je op elk moment, op elke locatie met deze spelcomputer spelen. Verder kun je de games op de Nintendo Switch met iedereen spelen die je maar wilt. Even spelen met je collega’s tijdens een pauze? Zeker, dat kan! Of de Nintendo Switch erbij pakken in de trein om te spelen samen met een vriend? Dat kan ook! Waar je maar wilt, met wie je maar wilt en hoe je maar wilt. De Nintendo Switch geeft spelers een intens genietmomentje tijdens het drukke leven van elke dag.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Nintendo Switch deals

Tijdens Black Friday 2021 kun jij profiteren van de beste Nintendo Switch deals. Deze spelcomputer voor thuis en onderweg is bij een groot aantal webshops verkrijgbaar zoals bij MediaMarkt of bij Bol.com . Indien je een Nintendo Switch wilt, kun je tijdens Black Friday kiezen voor een spelcomputer in verschillende vormen en maten. Je kunt verschillende controles kiezen in het rood of in het blauw en zelf bepalen hoeveel speelgeheugen je wilt.

Nintendo Switch met oledscherm

Er wordt door Nintendo een nieuwe versie van de Switch uitgebracht! September of oktober 2021 wordt de Nintendo Switch met oledscherm uitgebracht en dit valt nét voor Black Friday. Dit betekent dat de kans bestaat dat winkels kortingen gaan geven op deze nieuwe versie. Ook kortingen op andere game consoles gaan daardoor zeker stijgen. Fingers crossed!

Profiteer van de hoogste korting met de Black Friday deals

Van plan om een Nintendo Switch aan te schaffen? Houd dan de Nintendo Switch aanbiedingen goed in de gaten. Misschien scoor je wel een mooie Nintendo Switch Lite, Nintendo Switch Fortnite Edition of Nintendo Switch games zoals Super Mario. Gelukkig doen ook dit jaar weer veel webshops mee aan de grootste koopjesdag van het jaar. Winkels die je zeker in de gaten moet houden zijn bijvoorbeeld Bol.com, MediaMarkt, Coolblue en Amazon. Hierdoor heb je dus meer kans dat jouw perfecte spelcomputer tussen de Switch deals zit. Check de Black Friday aanbiedingen in november regelmatig en jij hebt binnenkort een spelcomputer voor thuis en onderweg!