Black Friday Nintendo Switch
Nintendo Switch

Nintendo Switch deals 2022

Als eerste op de hoogte zijn van Nintendo Switch aanbiedingen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Nintendo Switch deals

Tijdens Black Friday 2023 kun jij profiteren van de beste Nintendo Switch deals. Deze spelcomputer voor thuis en onderweg is bij een groot aantal webshops verkrijgbaar zoals bij MediaMarkt of bij Bol.com . Indien je een Nintendo Switch wilt, kun je tijdens Black Friday kiezen voor een spelcomputer in verschillende vormen en maten. Je kunt verschillende controles kiezen in het rood of in het blauw en zelf bepalen hoeveel speelgeheugen je wilt.

Wat zijn de beste Nintendo Switch 2022 deals?

De beste Nintendo Switch deals gaan waarschijnlijk de voorgangers van de Nintendo Switch OLED betreffen. Door de uitgave van het OLED-model wordt de kans vergroot dat de kortingen op de originele modellen omlaag gaan.

Hoeveel korting op de Nintendo Switch?

Waar afgelopen jaar de kortingen nogal tegenvielen, verwachten we dit jaar tientallen procenten korting op de console. Ook op de Nintendo Switch games verwachten we kortingen die wel op kunnen lopen tot 70%. Houd dus ook deze categorie zeker in de gaten.

Welke winkels hebben de beste Nintendo Switch 2022 deals?

Als het om gaming gaat dan lopen de grotere webshops toch wel voorop met het aantal korting dat ze weggeven. Denk hierbij aan winkels als Bol.com, MediaMarkt, Amazon en Coolblue. Deze grotere partijen hebben de gelegenheid meer korting weg te geven dan de kleine spelers. 

Nintendo Switch met oledscherm

Er wordt door Nintendo een nieuwe versie van de Switch uitgebracht! September of oktober 2021 is de Nintendo Switch met oledscherm uitgebracht en dit viel nét voor Black Friday. De kans op kortingen was afgelopen jaar niet hoog, maar dit jaar des te hoger. Ook kortingen op andere game consoles gaan daardoor zeker stijgen. Fingers crossed!

Profiteer van de hoogste korting 

Van plan om een Nintendo Switch aan te schaffen? Houd dan de Nintendo Switch aanbiedingen goed in de gaten. Misschien scoor je wel een mooie Nintendo Switch Lite, Nintendo Switch Fortnite Edition of Nintendo Switch games zoals Super Mario. Gelukkig doen ook dit jaar weer veel webshops mee aan de grootste koopjesdag van het jaar. Winkels die je zeker in de gaten moet houden zijn bijvoorbeeld Bol.com, MediaMarkt, Coolblue en Amazon. Hierdoor heb je dus meer kans dat jouw perfecte spelcomputer tussen de Switch deals zit. Check de Black Friday aanbiedingen in november regelmatig en jij hebt binnenkort een spelcomputer voor thuis en onderweg!