Winkel header

Off-White Black Friday 2020

Off-White Black Friday 2020

De actie van Off-White voor Black Friday 2020 is helaas nog niet bekend.

De voordelen van shoppen bij Off-White

Off-White is een luxe streetstyle label
Bekend om de zwart-wit strepen en gele band

Black Friday Off-White

Mocht je het nog niet weten, vrijdag 27 november is dé grootste koopjesdag van het jaar! Deze dag wordt ook wel Black Friday genoemd. Honderden winkels geven extreem veel kortingen op verschillende producten. Het zou natuurlijk mooi zijn als het modelabel Off-White hier ook aan meedoet! Helaas moeten we je vertellen dat zij de afgelopen jaren geen Black Friday korting weggaven. Maar, niet getreurd! De Bijenkorf verkoopt namelijk ook Off-White items. En laten zijn nu net wél meedoen met Black Friday! Scoor daarom je favoriete Off-white items tijdens Black Friday bij de deals van de Bijenkorf!

Over Off-White

Off-White is een modelabel die in het jaar 2014 in de modewereld trad c.m.v. een eerste lente/zomer collectie. Dit merk is niet zomaar een kledingmerk, zij zijn namelijk opvallend uniek. Je kunt ze vaak herkennen aan hun signatuur van witte, zwarte en gele strepen en het kruis van twee pijlen. Den kook aan de gele band met ´Off-White´ in zwarte letters. Alle items zijn gebaseerd op een concept welk elk seizoen veranderd. Bovendien worden de items gemaakt in Milaan, waar ze gebruik maken van de beste stoffen, pasvormen en technieken. Beroemdheden zoals Kylie Jenner, Drake en Beyoncé zijn vaak te zien in toffe outfits van Off-White. Naast het ontwerpen van eigen collecties doen ze ook veel aan samenwerkingen met andere merken. Zo hebben ze bijvoorbeeld samen met Nike eigen Air Max en Air Force sneakers ontworpen. Kortom, Off-White mag niet ontbreken op jouw Black Friday shoppinglist!

Off-White binnenkort in jouw kledingkast

Wanneer je nog niet weet dat Off-White best wat euro's vraagt voor zijn kleding en schoenen (waaronder sneakers), dan sta je waarschijnlijk perplex wanneer je voor het eerst door hun webshop scrolt. Ja, Off-White is nu eenmaal duur... Maar wees niet bang. We hebben namelijk goed nieuws. Tijdens Black Friday 2019 zijn er enorm lekkere aanbiedingen bij de Bijenkorf te scoren op o.a. kleding en schoenen, ook van het merk Off-White! De kortingen gaan je achterover slaan, wees er dus snel bij! Hoe je dat doet? Door je simpelweg aan te melden voor de nieuwsbrief! Dan brengen wij jou als een van de eerste op de hoogte van alle Off-White Black Friday deals!

Relevante productcategorieën

Fashion 

Interessante pagina's