WoodWick Black Friday 2023

Black Friday WoodWick
De Black Friday 2023 deals van WoodWick zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij WoodWick

Achteraf betalen mogelijk | Shop op geur | Yankee Candle ook verkrijgbaar
De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

WoodWick Black Friday 2023

WoodWick is een winkel die zich specialiseert in geurkaarsen. De geurkaarsen zijn te shoppen in verschillende categorieën, zoals fruitig & citrus, bloemen, houtachtig en oriënteel & pittig. Wanneer jij jouw huis ook wilt vullen met de lekkerste geuren, raden wij jullie aan de Black Friday aanbiedingen in de gaten te houden. Vind jouw favoriete geurkaars nu!

Voorspellingen voor Black Friday 2023 WoodWick

Woodwick organiseert ieder jaar verschillende leuke Black Friday deals. Zo krijg je bijvoorbeeld verschillende gratis producten bij een minimaal bedrag of er wordt korting gegeven op de gehele collectie. We verwachten voor Black Friday 2023 weer een soortgelijke actie.

Wanneer is Black Friday 2023?

Naar verwachting kan er vijf dagen genoten worden van de unieke deals van WoodWick. Hierbij starten de acties op donderdag 23 november 2023 en lopen ze weer af op maandag 27 november 2023, ook wel Cyber Monday genoemd. Zorg dat je met het binnenhengelen van jouw favoriete geur niet te lang wacht, anders grijp je misschien wel net mis.

WoodWick Black Friday deals van eerdere edities

  • Tot 35% korting op de gehele collectie;
  • 4 kleine kaarsen gratis bij een bedrag boven de €25,-;
  • 1 gratis Trilogy kaars bij een bedrag boven de €45,-;
  • 4 kleine kaarsen & Trilogy kaars gratis bij een bedrag boven de €65,-.

WoodWick kaarsen & WoodWick geurkaarsen

De geurkaarsen van WoodWick zijn exclusief en vullen alle kamers met de meest intense geuren. De kaarsen blijven urenlang branden en geven daarbij een fijne sfeer weer. Met de houten deksel kun je de kaarsen makkelijk weer afsluiten, waardoor er geen enkele aroma verloren gaat.

Yankee candle

Naast de WoodWick kaarsen, zijn ook de Yankee candles ontzettend populair. Ook deze kaarsen geven een authentieke geur af. Het merk komt uit Amerika, maar is gelukkig nu ook al een tijdje verkrijgbaar in Nederland. Kies nu al jouw favoriete aroma, zodat je deze tijdens Black Friday voordelig kan scoren.

Huidige deals en acties

Binnenkort een date of jouw vrienden over de vloer voor een gezellig dinner? De huidige deals voor geurkaarsen kunnen al teruggevonden worden in ons winkeloverzicht. Of bekijk onze productdeals voor alle woondeals.