Black Friday Monitor
Monitors

Monitor Black Friday 2024

Black Friday is natuurlijk de perfecte dag om een nieuwe monitor of beeldscherm aan te schaffen. Elektronica is namelijk één van de belangrijkste categorieën waar je grote uitverkoop van gaat vinden tijdens Black Friday 2024. Dus ben jij nog op zoek naar een monitor waar je de gaafste games mee kunt spelen en urenlang Netflix mee kunt kijken? Dan is het slim om goed te kijken naar de monitor deals tijdens Black Friday! We zullen je hier alles vertellen over de verschillende monitors die je in de sale kunt vinden tijdens Black Friday.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Monitor

Tijdens Black Friday vind je bijvoorbeeld 4K-monitoren vanaf 24 inch. Het voordeel van deze monitoren is dat ze haarscherp zijn. Wanneer je jouw beeldscherm dus vooral wilt gebruiken voor het kijken naar Netflix of andere televisie, komt een 4K monitor als beste uit de bus. Je kunt deze monitoren bijvoorbeeld vinden bij: MediaMarkt, Alternate en Apple.

Curved monitoren voor een dieptegevoel

Naast 4K monitoren vind je bij verschillende elektronica shops ook curved modellen. Het voordeel aan een curved beeldscherm is dat het een dieptegevoel geeft. Wanneer je een film kijkt of een game aan het spelen bent, heb je echt even het gevoel dat je helemaal in de game wordt gezogen. Daarnaast heeft het scherm overal dezelfde afstand tot je ogen waardoor je rustig kijkt. Een curved scherm is ook goed voor je houding. Benieuwd naar nog meer voordelen en aanbieders? Je vindt curved computer schermen bijvoorbeeld bij Coolblue. Veel van de curved exemplaren zijn bijvoorbeeld van Samsung.

Gaming monitoren

Bepaalde schermen bieden juist voordelen voor gaming. Voor welk scherm je ook kiest, bij het kiezen van een game-monitor zijn een paar dingen altijd belangrijk. Ten eerste is de reactietijd belangrijk. Wanneer je veel tijd besteedt aan gamen is het natuurlijk fijn wanneer de reactietijd snel is. De snelste reactietijden vind je vaak bij TN-monitoren, waarbij daarentegen de kleuren wel minder scherp zijn. Gaming monitoren kun je vinden van bijvoorbeeld: Samsung, Acer of LG.

Behalve deze monitoren heb je nog tientallen andere soorten. Bekijk zelf welke monitor jij nodig hebt en zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de Black Friday deals in november. Dit kun je bijvoorbeeld doen door je te abonneren op de nieuwsbrief. Je ontvangt dan tijdens Black Friday mails met daarin de beste monitor deals.