DJI Black Friday 2024

Black Friday DJI
De Black Friday 2024 deals van DJI zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij DJI

14-dagen retourrecht | Reparatie-service | 24 maanden garantie

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday DJI 

DJI is een technologie bedrijf dat zich specialiseert in consumenten drones, zoals de DJI Air, de DJI Mini 2, de Phantom 4 Pro of de Mavic Air. Om een goede drone in je bezit te hebben, mag je ook wat geld neertellen. Daarom zijn wij zo blij met de DJI drone deals tijdens Black Friday. Zo kun je toch met bijvoorbeeld een mini drone de show stelen.

Wanneer is Black Friday 2024?

Afgelopen Black Friday editie kon er vier dagen genoten worden van de mooie deals van DJI. We verwachten dat de winkel deze looptijd ook gaat aanhouden tijdens Black Friday 2024. Hierbij starten de deals op vrijdag 29 november, en lopen ze door tot Cyber Monday, op maandag 2 december.

DJI Black Friday deals van eerdere edities

Tijdens Black Friday 2024 was DJI niet zuinig met het weggeven van mooie kortingen. De beste acties staan hieronder omschreven:

  • Tot 42% korting op geselecteerde artikelen;
  • De DJI Osmo Action van €379,- naar €229,-, dus met 40% korting;
  • De DJI Spark + Fly More Bundles voor €499,- bij MediaMarkt;
  • En nog meer exlusieve kortingen op DJI drones.

DJI Mavic Air

De Mavic Air is een compacte drone en heeft vier inklapbare armen. De drone kan indoor en outdoor worden gebruikt en is makkelijk te vliegen langs obstakels door de sensoren aan de voor- en achterzijde.

DJI Mavic Mini

De Mavic Mini is een drone die gelijk klaar is om mee te vliegen. Ook deze drone is bruikbaar voor binnen en buiten en is voorzien van een goede camera. Met deze camera maak je stabiele en haarscherpe opnames. De beelden zijn live te zien via jouw smartphone of tablet.

DJI Mavic 2 Pro

De Mavic 2 Pro is de opvolger van de eerste Mavic serie drones. Deze drone heeft een vernieuwde camera en ontwijkingssensoren voor obstakels aan alle zijden. Deze drone is een droom voor luchtfotografen en is dan ook een van de beste consumenten drones binnen de markt.

DJI Fly More Combo

De Mavi Mini Fly More Combo bestaat natuurlijk uit de Mavic Mini en uit extra accessoires. Zo bevat de combo extra accu's en extra propellers. Ook ontvang je een charging-hub, kabel, opbergtas en propeller holder.

Huidige deals en acties

De huidige drone- en cameradeals kunnen al gevonden worden in ons winkeloverzicht of tussen de productdeals. Vind er mooie aanbiedingen op drones met een 4k camera, HD camera of andere toffe specificaties.