D-reizen Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van D-reizen zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij D-reizen

Géén online boekingskosten
Altijd de beste deal
Meer dan 4 miljoen klanten
1.000+ reisadviseurs

Black Friday D-reizen

Tijdens Black Friday krijg je bij D-reizen, net als bij winkels, hoge korting op vakanties, stedentrips of verre reizen. Het Black Friday weekend is dus een perfect moment om met korting die reis naar Amerika te boeken, een vakantie aan het strand, een fijne stedentrip in Europa of gewoon een paar dagen weg in eigen land. Tijdens Black Friday een iPhone scoren met flinke korting of coole sneakers in de aanbieding vinden is natuurlijk ook leuk. Maar een goede deal en hoge korting voor een onvergetelijke vakantie is toch ook wel héél verleidelijk.

Wanneer is Black Friday D-reizen 2022?

Uiteraard heeft D-reizen het hele jaar door aanbiedingen. Maar tijdens Black Friday krijg je extra hoge korting, soms tot wel 75% en betaal je geen boekingskosten. Ook dit jaar verwachten we weer mooie deals en hoge kortingen op je vakantie, stedentrip, autovakantie, verre reizen en vliegtickets.  Als je een goede aanbieding wilt voor je vakantie, is Black Friday dus zeker een aanrader.

Wanneer is Black Friday D-reizen 2022?

Van vrijdag 26 november tot en met maandag 29 november.  Vorig jaar liep Black Friday bij D-reizen ook van vrijdag t/m maandag, dus dat zal dit jaar niet anders zijn. Black Friday viel vorig jaar trouwens op 25 november en het weekend duurde tot Cyber Monday op 28 november. De datums wijzigen elk jaar, omdat Black Friday altijd op de eerste vrijdag na Thanksgiving valt.

Voor stedentrip, reis of vakantie: aanbiedingen en kortingen

Deals voor goedkope vliegtickets en boeken zonder boekingskosten

De reisorganisatie heeft regelmatig aanbiedingen voor vliegtickets, vakanties en stedentrips. Zo kun je er dagelijks goedkope vliegtickets vinden naar populaire bestemmingen.  Wil je korting op je boeking? Check bijvoorbeeld de aanbiedingen waarbij je niet de online boekingskosten van € 25 hoeft te betalen. Dat is toch weer een fijne korting.

Wat kan je boeken via D-reizen?

Verschillende soorten vakanties en trips:

  • zonvakanties
  • stedentrips
  • autovakanties
  • wintersportvakantie
  • verre reizen
  • last minute
  • vliegtickets

Je kunt hier je appartement, hotel, pension of camping reserveren voor je vakantie, stedentrip of reis. Ook kun je er terecht voor losse vliegtickets. Wil je goede deals en korting op je ticket of accommodatie? Houd dan de aanbiedingen in de gaten. Of boek voor de beste deals en extra hoge korting tijdens het Black Friday weekend. Black Friday valt op dit jaar op 25 november. Maar bij D-reizen heb je hoogstwaarschijnlijk  tot maandag 28 november de tijd om met hoge kortingen te boeken.

Bestemmingen van D-reizen

D-reizen biedt bestemmingen aan door heel Europa en wereldwijd. De reisorganisatie maakt ieder jaar een lijst met de populaire bestemmingen voor dat jaar. In 2020 stond Aruba op nummer 1 in de top 10 favoriete reisbestemmingen, gevolgd door het Griekse eiland Thassos op nummer 2 en de Turke Egeïsche kust. Maar ook bestemmingen als de Malediven, Lapland, El Gouna in Egypte, Brazilië, Groot-Britannië en Kroatië stonden in 2022 stonden op de lijst van D-reizen. Waar wil jij heen als je weer op reis kunt? Wordt het een reis naar Aruba met korting, blijf je in Nederland of ga je voor een andere bestemming?

Huidige deals en acties

Black Friday 2022 is perfect om goede deals en hoge kortingen te scoren voor je vakantie en andere dingen. Maar check ook zeker even ons dealoverzicht en winkeloverzicht voor de huidige aanbiedingen bij verschillende winkels! Je vindt hier uiteenlopende items en kortingen.

Relevante productcategorieën

Vakanties - Hotels - Reizen

Interessante pagina's