Winkel header

Scapino Black Friday 2020

Scapino Black Friday 2020

De actie van Scapino voor Black Friday 2020 is helaas nog niet bekend.

De voordelen van shoppen bij Scapino

Vóór 21.00 uur besteld, morgen in huis
Koop nu, pas en betaal achteraf
30 dagen gratis retour in de winkel

Scapino Black Friday

Scapino is een de grootste aanbieders op het gebied van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen. Bij de winkel worden de trends op het gebied van schoenen & kleding op de voet gevolgd. Dit betekent dat je bij Scapino dus altijd producten volgens de laatste mode vindt. En met de Scapino Black Friday aanbiedingen kun jij extra voordelig aan de laatste trends deelnemen!

Voorspellingen voor Scapino Black Friday 2020

Het afgelopen jaar kreeg je bij Scapino, alleen tijdens Black Friday 50% korting op de aanschaf van een tweede artikel! Dit jaar komt de winkel ook weer met een mooie Black Friday 2020 actie. Profiteer daarvan!

Wanneer zijn de Black Friday 2020 acties?

Naar verwachting gaat de Black Friday 2020 actie het gehele weekend gelden. Dit betekent dat de deals starten op vrijdag 27 november en doorlopen tot maandag 30 november, ook wel Cyber Monday genoemd. Drie dagen genieten dus!

Scapino Black Friday deals van eerdere edities

  • 50% korting op je tweede artikel;
  • Het gehele Black Friday weekend gratis verzending;
  • 50% korting op je tweede paar schoenen;
  • 21% BTW-korting op alles!

Scapino sale

Scapino organiseert regelmatig fantastische sales. Zo start er in juli een summersale, waarbij de kortingen vaak oplopen tot 70%! Aan het einde van de zomer worden de resterende artikelen meestal verkocht met kortingen tot 80%. In augustus start er tenslotte ook vaak een final sale, waarbij ieder jaar weer verschillende aanbiedingen worden bedacht. Zoals tot 70% korting op zomerschoenen- en kleding of 20% extra korting op de sale!

Huidige deals en acties

Voor de huidige acties en sales van Scapino, kun je ons winkeloverzicht al bekijken. Het winkel- en dealoverzicht kun je ook bekijken voor andere hele toffe fashion aanbiedingen!n!

Relevante productcategorieën

Sneakers - Fashion 

Interessante pagina's