DeWALT Black Friday 2024

Black Friday DeWALT
De Black Friday 2024 deals van DeWALT zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij DeWALT

3 jaar garantie | Reparatie service | Mogelijkheid recyclen van gereedschap

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday DeWALT 

Als je aan bouwen denkt dan denk je aan DeWALT. DeWALT is de winkel voor machines, accessoires, bevestigingen, handtools en nog veel meer. Als echt vakmens, wil je ook de juiste tools in huis hebben. Zo wil je een goede boormachine, slijper of spuitpistool hebben wanneer je besluit het heft in eigen handen te nemen en zelf aan het klussen te gaan. Tijdens de Black Friday deals ontvang jij hoge kortingen op het beste gereedschap.

Voorspellingen voor DeWALT Black Friday deals 2024

Tijdens Black Friday 2024 is de verwachting dat er veel producten in de sale gaan komen. Zo verwachten we dat de verschillende bouwwinkels gaan concurreren met elkaar door zo'n hoog mogelijke korting te geven op de meest populaire producten. Houd de Black Friday deals iedere dag goed in de gaten, om er verzekerd van te zijn dat je er als eerste bij bent.

Wanneer is Black Friday 2024?

Wanneer we naar soortgelijke aanbieders kijken als DeWALT, verwachten we dat de Black Friday deals vier dagen gaan gelden. Hierbij wordt er op vrijdag 29 november van start gegaan met de eerste aanbiedingen. En worden de laatste acties op Cyber Monday, op maandag 2 december, georganiseerd.

Andere interessante DeWALT aanbieding

Naast Black Friday organiseert DeWALT ook andere leuke productaanbiedingen. Zo bieden ze gedurende het hele jaar voordeelsets aan, waarbij je in een klap al het gereedschap in jouw online winkelwagen hebt dat je denkt nodig te hebben.

Huidige deals en acties

Wanneer je nu al op zoek bent naar een aanvulling op jouw gereedschapskist, dan kun je onze productdeals en ons winkeloverzicht nu al checken. Het overzicht bevat ook andere deals van andere merken, zoals Makita, Bosch en Toggle. Check nu snel alle deals.