HM Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van HM zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij HM

Gratis retourneren in de winkel
bezorging voor €3,99
30 dagen bedenktijd

Black Friday H&M: De beste H&M aanbiedingen!

Vanzelfsprekend is H&M een begrip in de Nederlandse winkelstraten. Veel klanten weten het modeketen inmiddels ook online te vinden. Hoewel H&M zeker niet de duurste is, bieden ze zo veel leuks dat de prijs bij de kassa nog wel eens wil oplopen. Black Friday is dé dag waarop jij alles wat je wil van H&M met spectaculaire korting koopt. En dankzij ons weet jij als eerste welke producten dan flink zijn afgeprijsd. 

Black Friday 2022

Waar op de beruchte zwarte zaterdag de wegen vol staan, staan op zwarte vrijdag – Black Friday – de winkelstraten vol. Dat heeft overigens niets met elkaar te maken. Black Friday is de vrijdag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Op deze vrijdag na de vierde donderdag van november geven retailers kortingen tot wel tientallen procenten. Geen wonder dus dat de winkelstraten vol staan. Ook hier in Nederland, waar het fenomeen Black Friday inmiddels ook voet aan de grond heeft gekregen. Black Friday vindt dit jaar plaats op vrijdag 25 november 2022.

Wanneer is Black Friday 2022 H&M?

Naar verwachting gaan de Black Friday acties van H&M gelden vanaf vrijdag 25 november t/m zondag 27 november. Dit betekent dat er een heel weekend genoten kan worden van de Black Friday deals. 

Hoelang duurt Black Friday 2022 H&M?

De H&M Black Friday acties gaan waarschijnlijk drie dagen gelden. Echter organiseert de winkel regelmatig acties waarbij 'shopping members' eerder toegang krijgen tot acties. We verwachten dat leden tijdens Black Friday 2022 één dag eerder toegang krijgen. 

H&M Black Friday deals

Nou… mooi toch, zo’n Black Friday? Jij kunt lekker goedkoop fashion shoppen bij H&M. Helaas is er ook één nadeel. De kortingen lopen maar zeer kort en worden ook maar kort van tevoren aangekondigd. Winkels lopen op Black Friday bovendien helemaal vol. Er is dus ook een kans dat je naast iets grijpt, zelfs wanneer je één van de velen in de winkel bent. Gelukkig kun je ook online je Black Friday aankopen doen. Los daarvan helpt het als je op tijd weet welke producten H&M afprijst. Die leuke broek, die toffe sneakers of dat leuke shirtje, je wilt niet misgrijpen. Daarom wil je als eerste op de hoogte zijn van H&M kortingen op Black Friday.

Hoeveel korting tijdens Black Friday 2022 H&M?

We achten de kans groot dat je ook dit jaar weer kan profiteren van 20% korting op de gehele collectie. Voorgaande Black Friday edities hield de H&M deze zelfde winkelactie aan. 

Alle H&M acties in één overzicht

Wil je er zeker van zijn dat je niet misgrijpt? Schrijf je dan in voor de Black Friday nieuwsbrief. Dan weet jij als eerste welke Black Friday aanbiedingen H&M heeft dit jaar.

Relevante productcategorieën

Kleding - Schoenen - Sieraden

Interessante pagina's