HM Black Friday 2024

Black Friday H&M
De Black Friday 2024 deals van HM zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij HM

Gratis retourneren in de winkel | bezorging voor €3,99 | 30 dagen bedenktijd

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday H&M: De beste H&M aanbiedingen!

Vanzelfsprekend is H&M een begrip in de Nederlandse winkelstraten. Veel klanten weten het modeketen inmiddels ook online te vinden. Hoewel H&M zeker niet de duurste is, bieden ze zo veel leuks dat de prijs bij de kassa nog wel eens wil oplopen. Black Friday is dé dag waarop jij alles wat je wil van H&M met spectaculaire korting koopt. En dankzij ons weet jij als eerste welke producten dan flink zijn afgeprijsd. 

Black Friday 2024

Waar op de beruchte zwarte zaterdag de wegen vol staan, staan op zwarte vrijdag – Black Friday – de winkelstraten vol. Dat heeft overigens niets met elkaar te maken. Black Friday is de vrijdag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Op deze vrijdag na de vierde donderdag van november geven retailers kortingen tot wel tientallen procenten. Geen wonder dus dat de winkelstraten vol staan. Ook hier in Nederland, waar het fenomeen Black Friday inmiddels ook voet aan de grond heeft gekregen. Black Friday vindt dit jaar plaats op vrijdag 29 november 2024.

Wanneer is Black Friday 2024 H&M?

Naar verwachting gaan de Black Friday acties van H&M gelden vanaf vrijdag 29 november t/m zondag 1 december. Dit betekent dat er een heel weekend genoten kan worden van de Black Friday deals. 

Hoelang duurt Black Friday 2024 H&M?

De H&M Black Friday acties gaan waarschijnlijk drie dagen gelden. Echter organiseert de winkel regelmatig acties waarbij 'shopping members' eerder toegang krijgen tot acties. We verwachten dat leden tijdens Black Friday 2024 één dag eerder toegang krijgen. 

H&M Black Friday deals

Nou… mooi toch, zo’n Black Friday? Jij kunt lekker goedkoop fashion shoppen bij H&M. Helaas is er ook één nadeel. De kortingen lopen maar zeer kort en worden ook maar kort van tevoren aangekondigd. Winkels lopen op Black Friday bovendien helemaal vol. Er is dus ook een kans dat je naast iets grijpt, zelfs wanneer je één van de velen in de winkel bent. Gelukkig kun je ook online je Black Friday aankopen doen. Los daarvan helpt het als je op tijd weet welke producten H&M afprijst. Die leuke broek, die toffe sneakers of dat leuke shirtje, je wilt niet misgrijpen. Daarom wil je als eerste op de hoogte zijn van H&M kortingen op Black Friday.

Hoeveel korting tijdens Black Friday 2024 H&M?

We achten de kans groot dat je ook dit jaar weer kan profiteren van 20% korting op de gehele collectie. Voorgaande Black Friday edities hield de H&M deze zelfde winkelactie aan. 

Alle H&M acties in één overzicht

Wil je er zeker van zijn dat je niet misgrijpt? Schrijf je dan in voor de Black Friday nieuwsbrief. Dan weet jij als eerste welke Black Friday aanbiedingen H&M heeft dit jaar.

Relevante productcategorieën

Kleding - Schoenen - Sieraden

Interessante pagina's