Winkel header

Bugaboo Black Friday 2020

De Black Friday 2020 aanbiedingen van Bugaboo zijn nog niet bekend, zodra de deals bekend zijn vind je deze hier.

De voordelen van shoppen bij Bugaboo

Gratis verzending
Gratis 3 jaar uitgebreide garantie
100 dagen niet goed, geld terug garantie

Black Friday Bugaboo

Bugaboo weet als geen ander hoe het is om kinderen op te voeden. Daarom staan zij voor je klaar met de perfecte kinderwagen, om zo het opvoed proces net wat soepeler te laten verlopen. Daarnaast zijn ze ervan op de hoogte dat een kinderwagen uitzoeken een grote stap is. Daarom helpt Bugaboo je graag met het uitzoeken van een kinderwagen die perfect aansluit op je wensen. En dat wil je, want de Bugaboo kinderwagens zijn mooi, functioneel en zelfs duurzaam. Dus wie weet haal jij tijdens de Bugaboo Black Friday actie zo’n mooie kinderwagen in huis met een heerlijke korting.

Voorspellingen voor Black Friday 2020 Bugaboo

Nog nooit eerder heeft Bugaboo meegedaan met deze feestdag. Gaat het dit jaar de eerste keer zijn dat Black Friday wordt gevierd bij deze leuke winkel? Wie weet… Mocht het zo zijn dat ze een mooie actie aanbieden, dan verwachten wij een korting van ongeveer 10%. Deze voorspelling is gebaseerd op andere kinderwagen aanbieders, zoals Babydump, BabyPark en Prénatal.

Wanneer zijn de Black Friday 2020 acties?

Mocht Bugaboo dit jaar besluiten om een feestelijke actie de wereld in te gooien, dan verwachten wij dat deze enkel geldig is op vrijdag 27 november, de dag van Black Friday zelf. Slaan ze dit jaar helaas weer over, dan kun je altijd nog terecht bij eerder genoemde kinderwagen aanbieders, maar ook bij Bol.com, HEMA en wehkamp.

Relevante productcategorieën

Baby- Kinderkleding

Interessante pagina’s

- Speelgoed

- Vrije tijd

- Fietsen

- Auto’s