Black Friday Dolfinarium
Dolfinarium
Tickets voor €9,99 de laagste prijs ooit
Black Friday Dolfinarium
Actie start binnenkort
Tickets voor €9,99 de laagste prijs ooit
Dolfinarium logo en 3 foto's, waarvan 2 met dolfijnen en een van het gebouw

Dolfinarium Black Friday 2019

Het is Black Friday bij het Dolfinarium, dus grijp nu je kans! Want alleen tijdens de Black Friday week van 22 november tot en met 2 december 2019 kan je het entreekaartje kopen met de hoogste korting van het hele aankomende seizoen. 

Boek dus vadaag nog, want voor deze aantrekkelijke aanbieding is er maar een beperkte hoeveelheid tickets beschikbaar. Op = Op!

De voordelen van shoppen bij Dolfinarium

Check de wondere waterwereld van héél dichtbij
Het leukste uitje in Harderwijk voor een spetterend dagje uit met het hele gezin
Ontmoet springende dolfijnen, bulderende walrussen en brullende zeeleeuwen
Zwem en geniet van de nieuwste waterattracties
Niet helemaal wat je zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Dolfinarium

Bij het Dolfinarium werd in 2018 pas écht uitgepakt! Tijdens deze Black Friday Week van 19 t/m 26 november 2018 bestelde je tickets voor slechts €10,- per ticket i.p.v. €28,50! Je kocht de tickets dus met een spetterende korting tot wel 65% ten opzichte van de reguliere kassaprijs! Een aanbieding met wel héél veel voordeel dus!

We verwachten dat je ook dit jaar de tickets met flinke korting kunt kopen tijdens Black Friday! Voor een klein prijsje geniet jij dus misschien dit voorjaar van alle prachtige dieren in het park, de spectaculaire voorstellingen van o.a. dolfijnen, zeeleeuwen en walrussen én bij mooi weer zelfs van Waterpret! Mis deze bijzondere deal niet, want voor je het weet ben je te laat...