Winkel header

Nike Black Friday 2020

De actie van Nike voor Black Friday 2020 is helaas nog niet bekend.

De voordelen van shoppen bij Nike

Gratis verzending vanaf €50,-
Maandag t/m donderdag voor 13.00 uur besteld, morgen in huis
Niet helemaal wat je zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday NIKE: Scoor de meest krankzinnige aanbiedingen

Verleden jaar gaf NIKE gedurende 3 dagen, 30% extra korting op de SALE collectie! Korting op korting dus. Daarnaast hadden ze tijdens Cyber Monday een actie waarmee je nogeens 20% korting ontving op de niet afgeprijsde NIKE collectie!

Voor de meeste Nederlandse huishoudens is Nike veel meer dan enkel een sportmerk. Diverse soorten schoenen, kleding en accessoires van het Amerikaanse sportmerk zijn namelijk erg geliefd, ook voor de dagelijkse bezigheden. Daarnaast is de kwaliteit van de sportartikelen hoog en daarom helaas het prijskaartje vaak ook. Gelukkig biedt de Black Friday sale daarvoor een mooie uitkomst. Scoor nieuwe (sport)schoenen met tientallen procenten korting op deze unieke dag.

Black Friday 2019

Net als Nike is Black Friday komen overwaaien uit de VS. Daar spreiden retailers, de dag na Thanksgiving, het bedje voor de kooplustige consument. Dat doen ze met spectaculaire, maar zeer kortlopende kortingen op allerlei producten, waaronder diverse Nike items. Tijdens de vorige editie scoorde je 30% extra korting op de artikelen die al afgeprijsd waren. Waar we tijdens Black Friday 2019 van mogen genieten is nog een verrassing, maar we verwachten weer een mooie Black Friday actie!

Over Nike

Nike is een bekend sportmerk over de hele wereld. Het merk heeft als missie om elke atleet in de wereld te inspireren en te voorzien van de meest innoverende producten. Zo koop je bijvoorbeeld sneakers zoals Nike Air Max of Nike Air Force, maar ook kleding, sportaccessoires en meer. Daarnaast is Nike niet alleen maar een merk met producten, het is een levensstijl en een community. Nike gelooft tot slot dat ze met de kracht van sport de wereld in beweging te krijgen.

Mis geen enkele Nike deal

In de nieuwsbrief vind je Black Friday kortingen voor Nike producten van diverse grote (online) winkels in Nederland. Denk aan bijvoorbeeld Bol.com, wehkamp, Zalando en natuurlijk bij de online shop van Nike zelf. Zo heb jij als eerste het overzicht van deze kortingen en kun je dus alle Nike producten op je verlanglijstje met hoge korting kopen. Schrijf je tot slot daarom in voor de nieuwsbrief en mis geen enkele actie van Nike op Black Friday.