Albert Heijn Black Friday 2024

Black Friday Albert Heijn
De Black Friday 2024 deals van Albert Heijn zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Albert Heijn

Bezorgmogelijkheid | Allerhande recepten | Bonusaanbiedingen

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

AH Black Friday

Albert Heijn is een heerlijke winkel om je dagelijkse boodschappen te shoppen. Tijdens de AH Black Friday kun je je favoriete AH artikelen scoren voor leuke meeneemprijzen. Want wie wil nou niet een heerlijke maaltijd tijdens de feestdagen op tafel zetten?

Voorspellingen voor Albert Heijn Black Friday 2024

We verwachten dat Albert Heijn tijdens Black Friday 2024 soortgelijke acties zal aanbieden als eerdere edities. Vorig jaar deed Albert Heijn mee met electronica en audio deals. Zo ontving je tot 60% korting op elektronica!

Wanneer is Albert Heijn Black Friday 2024?

Naar verwachting start de actie op vrijdag 29 november en loopt de actie door tot Cyber Monday, op 2 december. Vorig jaar had Albert Heijn namelijk ook 3 dagen lang scherpe elektronica deals in haar assortiment.

Albert Heijn Black Friday deals van eerdere edities

Een vlugge terugblik op de fantastische deals vorig jaar:

- Playstation 4 console van €299,- naar €199,-, bespaar 34%

- Playstation 4 games van €19.99 naar €15,99, bespaar 17%

- Google Home mini voor van €59,- naar €34,-, bespaar 42%

- Philips Airfryer van €99,99 naar €79,99, bespaar 20%

- FIFA 19 van €69,99 naar €44,99, bespaar 36%

Andere interessante AH aanbiedingen

Naast de interessante Black Friday aanbiedingen, organiseert Albert Heijn nog meer leuke acties.

AH Bonus

Met de bonus aanbiedingen van Albert Heijn bespaar je op verschillende food-artikelen. De winkel heeft elke week weer andere producten in de aanbieding, welke te vinden zijn in de AH Bonusfolder. Verder is er voor deze bonuskorting een Bonuskaart nodig. Deze is gratis aan te vragen bij Albert Heijn.

AH recepten

Je kunt heerlijk genieten van culinaire hapjes met de Allerhande recepten van AH. De recepten zijn online te bekijken. Tevens bestaat er ook een Allerhande magazine, een bron van culinaire inspiratie. Er staan bijvoorbeeld recepten in voor gezonde maaltijden en dieetwensen, inclusief handige instructies.

Black Friday producten

Bij Albert Heijn kun je terecht voor o.a. de lekkerste bieren, wijnen, broden en koeken. Albert Heijn heeft niet alleen A-merken, als Knorr, Unox en Nivea. Ook hebben ze huismerken, zoals AH Basic en AH Biologisch.

Huidige deals en acties

Boodschappen moeten natuurlijk elke dag worden gedaan en niet alleen tijdens Black Friday. Bekijk daarom nu al de huidige acties in het deal – en winkeloverzicht.