Winkel header

Albert Heijn Black Friday 2020

De actie van Albert Heijn voor Black Friday 2020 is helaas nog niet bekend.

De voordelen van shoppen bij Albert Heijn

Bezorgmogelijkheid
Allerhande recepten
Niet helemaal wat je zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Albert Heijn

Albert Heijn is natuurlijk wel één van de winkels die elke Nederlander toch wel moet kennen. Waar Black Friday een begrip is in Amerika, is Albert Heijn dat in Nederland. Dé supermarkt waar alles te verkrijgen is en met meer dan 950 filialen verspreid door heel Nederland is het dé grootste van Nederland. Ondanks dat de AH natuurlijk een supermarkt is, doen ze zeker wel mee aan Black Friday! Zo kun je jouw favoriete AH-artikelen scoren voor een meeneemprijs. Vorig jaar gaf had Albert Heijn 3 dagen lang scherpe elektronica deals in haar assortiment!

Black Friday is dé dag waarop er letterlijk wordt gestrooid met korting. Overal waar je komt, is er korting te vinden. Deze traditie vindt zijn oorsprong in Amerika, waar Black Friday, altijd wordt gevierd op de dag na Thanksgiving. Op deze vierde vrijdag in november zijn veel mensen vrij waardoor ze gemakkelijk even naar de stad gingen om koopjes te scoren. Nederland houdt van koopjes en heeft deze Black Friday traditie dus omarmd.

Producten voor een meeneemprijs!

Als alle fashion, elektronica en wonen shops ook meedoen aan dit kortingsfestijn kan Albert Heijn natuurlijk niet achterblijven. Vorig jaar deed Albert Heijn mee met elektronica en audio deals. Wat we dit jaar kunnen verwachten blijft weer de vraag maar dat Albert Heijn nadenkt over hoe ze het gaan aanpakken is één ding wat zeker is. Met honderden wijkwinkels, XL-stores en to-Go-stores breiden ze hun concept alleen maar uit.

Mis geen enkele AH deal

Om geen enkele AH deal te missen, is het belangrijk om je te abonneren op de nieuwsbrief van Black Friday Nederland. Je wordt door middel van de nieuwsbrief rond de periode van Black Friday 2020 op de hoogte gehouden van de beste deals.