tado Black Friday 2024

Black Friday tado
De Black Friday 2024 deals van tado zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij tado

Niet tevreden=geld terug | Bespaar energie en kosten | Handsfree aansturen

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday tado

Met tado regel je makkelijk jouw thuistemperatuur. Zo verwarm en verkoel je jouw woning slim en ervaar je meer comfort en bespaar je energiekosten. Hoe je nog meer kosten bespaart, is door de beste Black Friday deals te checken. Door de beste tado Black Friday aanbiedingen bespaar je weer kosten op de aanschaf van bijvoorbeeld een slimme radiatorknop.

Voorspellingen voor Black Friday 2024 tado

Voor Black Friday 2024 verwachten we voornamelijk bundel aanbiedingen te ontvangen. Veel winkels maken een pakket van populaire tado producten en geven deze met hoge kortingen weg. Zo ontving je afgelopen jaar bijvoorbeeld tot wel 51% korting op verschillende bundels bij bijvoorbeeld Coolblue en tink.

Wanneer is tado Black Friday 2024?

Afgelopen edities golden de aanbiedingen bij tado vier dagen, van vrijdag t/m maandag. We verwachten voor Black Friday 2024 dat dit niet anders gaat zijn. Daarbij gaan de acties van start op vrijdag 29 november en lopen ze door t/m Cyber Monday, op maandag 2 december.

Tado Black Friday deals van eerdere edities

De volgende bundel deals waren actief tijdens Black Friday 2024:

  • Tot 43% korting op tado producten bij tado zelf;
  • 45% korting op de tado slimme bedrade Thermostaat Starter Kit V3+ + 2x Radiatorknoppen + Google Nest Hub, van €439,97 naar €239,95 bij tink;
  • 39% korting op de tado slimme Thermostaat V3+ startpakket + 2 radiatorknoppen, van €329,- naar €199,- bij Coolblue;
  • De tado Starterskit met Thermostaat V3+ & 2 slimme radiatorknoppen met Google Nest Audio voor maar €283,10 bij 50five;
  • 51% korting op de tado slimme bedrade Thermostaat Starter Kit V3+ + 2x Radiatorknoppen + Gratis Google Nest Mini, van €408,99 naar €199,- bij tink.

Tado slimme thermostaat

Met de tado slimme thermostaat zorg je er voor dat jouw huis nog efficiënter is. Deze thermostaten zijn dan ook door de Consumentenbond bekroond als de 'Beste Koop' en 'Best Getest'. Als dit niet duidelijk maakt hoe handig deze producten zijn, dan weten wij het ook niet meer.

Huidige deals en acties

De beste deals zijn terug te vinden tussen onze productdeals of in ons winkeloverzicht. Je vindt er ook andere Smart Home deals, zoals producten met Amazon Alexa of Google Assistant, een Apple Homekit of een Philips thermostaat.

Relevante productcategorieën

Wonen - Elektronica