Canon Black Friday 2023

Black Friday Canon
De Black Friday 2023 deals van Canon zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Canon

Gratis bezorging bij bestellingen vanaf €30,- | 2 jaar fabrieksgarantie op alle producten | Uitgebreid productassortiment
De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Canon Black Friday

Veel mensen kennen het merk Canon alleen van hun camera’s. Maar je kunt bij de winkel ook terecht voor o.a. printers, inkt, lenzen, rekenmachines en fotoboeken. Canon biedt dus een verscheidenheid aan elektronica aan. En weet je welke categorie tijdens Black Friday het meest wordt afgeprijsd? Juist! Elektronica! Houdt de Canon Black Friday aanbiedingen dus goed in de gaten voor de hoogste kortingen!

Voorspellingen voor Canon Black Friday 2023

Afgelopen jaar gaf Canon hoge kortingen op camera’s, printers, camrecorders, lenzen en heel veen andere elektronica! Dagelijks werden er nieuwe tijdelijke aanbiedingen georganiseerd. We hopen dat we hetzelfde voorgeschoteld krijgen tijdens Black Friday 2023.

Wanneer is Canon Black Friday 2023?

Naar verwachting gaat de Black Friday actie tien dagen gelden. Dit betekent dat de winkel al op zaterdag 18 november in de gaten gehouden kan worden voor toffe deals. Het uitbrengen van tijdelijke deals loopt daarbij door tot Cyber Monday, op maandag 27 november. Aangezien de aanbiedingen dagelijks veranderen, is het slim de winkel elke dag eventjes te checken!

Andere interessante Canon actie

Naast de acties die Canon zelf organiseert, zijn er ook veel externe winkels die de producten van het merk vaak afprijzen. Zo zijn o.a. de winkels als Bol.com, MediaMarkt, KameraExpress en Coolblue handig om te checken wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een mooie, nieuwe Canon camera. Ook tijdens Black Friday bieden deze winkels de beste deals aan. Mis ze dus niet!

Huidige deals en acties

Wil je nu al mooie plaatjes schieten? Check dan ons huidige winkel- en dealoverzicht en misschien is het nog maar een kwestie van tijd voordat jij met je foto’s in National Geographic staat! Dromen mag hé?!