Hans Anders Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Hans Anders zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Hans Anders

Gratis een ander montuur bij ontevredenheid
Drie monturen gratis thuis proberen
Gratis nieuwe glazen bij verandering van sterkte binnen 1 jaar
Niet goed, geld terug

Black Friday Hans Anders: De beste service voor de beste prijs!

Hans Anders zul je vast wel kennen van de brillen. Bij deze opticien kun je honderden brillen en contactlenzen vinden. Het eerste filiaal van dit opticienketen opende al in 1982 haar deuren. Ruim tien jaar later werden hoortoestellen toegevoegd aan het assortiment. Hans Anders refereert naar de vele oprichters, waarvan eigenlijk een groot gedeelte de naam 'Hans' had. Daarnaast wilde de opticien 'anders zijn' dan de opticiens die destijds het grootste deel van de markt van brillen en lenzen in handen hadden.  Vandaar 'Hans Anders'. Leuk toch? Een bril is vaak een grote investering, daarom doe je er goed aan deze aan te schaffen tijdens Black Friday 2022!

Andere look met de gaafste deals

Ben je al bekend met Black Friday? Black Friday is fantastisch! Je kunt allerlei artikelen scoren voor de allerlaagste prijs. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste elektronica of witgoed artikelen. Tijdens Black Friday heb je een wasmachine of smartphone met een hoge korting, waardoor het super leuk is om te kopen! Naast deze artikelen heb je dus ook fashion accessoires zoals een bril. Vorig jaar verraste Hans Anders ons al met brillen voor de helft van de prijs op de vierde vrijdag van november. Deze Black Friday actie liep in totaal 4 dagen. Het is dus belangrijk om goed op de hoogte te zijn om tijdens Black Friday mee te genieten van de lage prijzen.

Jouw verlanglijstje

Voordat Black Friday aanbreekt, 25 november 2022, is het fijn om alvast je verlanglijstje klaar te hebben. Wat wil je graag hebben? Bij Hans Anders kun je bijvoorbeeld alvast kijken naar leuke brillen. Zo hoef je straks alleen nog maar te kijken of jouw favoriete exemplaar tussen de deals zit en het product aan te schaffen. Vorig jaar was er bij Hans Anders 50% korting op een complete bril en 10% op lenzen. Abonneer je op de nieuwsbrief om als eerste te weten wat de Black Friday deals van dit jaar gaan zijn.

Relevante productcategorieën

Fashion - Brillen