HUAWEI Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van HUAWEI zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij HUAWEI

Wereldleider in telecommunicatie
Een groot assortiment elektronica producten

HUAWEI Black Friday

HUAWEI is een steeds groter wordend merk. Naast de populaire telefoons verkoopt HUAWEI ook o.a. laptops, tablets, audio en horloges. De prijzen van dit merk liggen als een stuk lager dan de concurrentie als Samsung en Apple, maar tijdens Black Friday worden deze nóg lager. Je ontving afgelopen jaren wel kortingen tot 50%! Check daarom de HUAWEI Black Friday aanbiedingen absoluut!

Voorspellingen voor HUAWEI Black Friday 2022

Niet alleen HUAWEI organiseert veel toffe aanbiedingen. Maar ook externe winkels als Bol.com, MediaMarkt en Coolblue springen er ieder jaar weer uit met hun toffe HUAWEI telefoon aanbiedingen. Zo ontving je vorig jaar 20% korting op de HUAWEI P9 Lite bij Bol.com. We verwachten dat we voor Black Friday 2022 ook hele mooi deals mogen verwachten van deze winkels!

Wanneer is HUAWEI Black Friday 2022?

Het is nog niet zeker of Huawei dit jaar meedoet aan Black Friday. Maar wanneer we kijken naar andere elektronica aanbieders, verwachten we dat de looptijd van de Black Friday acties vier dagen gaat zijn. Houd dus vrijdag 25 november t/m maandag 28 november zeker vrij! Deze maandag 28 november wordt ook wel Cyber Monday genoemd. Op deze dag worden vaak nog extra kortingen gegeven!

HUAWEI Black Friday deals van eerdere edities

We kijken terug naar toffe HUAWEI deals van voorgaande edities:

  • 15% korting op de HUAWEI P20 Pro bij MediaMarkt;
  • 20% korting op de HUAWEI P9 Lite bij Bol.com;
  • 34% korting op de HUAWEI Ultrabook bij MediaMarkt;
  • En nog veel andere toffe aanbiedingen!

HUAWEI P30 Pro

De Huawei P30 Pro is een van de beste smartphones op dit moment. De telefoon heeft niet alleen een hele vlotte hardware, maar ook veel opslagruimte, veel camera’s en een flinke accu. Op dit moment heeft deze smartphone ook een opvolger, namelijk de Huawei Pro New Edition.

Huawei P30 Lite

De HUAWEI P30 Lite is een stuk betaalbaarder dan de Pro. Het is eigenlijk geen ‘lichte’ versie van de HUAWEI P30, het is een totaal andere telefoon. Het toestel heeft een goed en helder scher, veel camerafuncties en een vingerafdrukscanner. Het enige nadeel aan deze telefoon is dat er veel gesponsorde apps opzitten. Maar hierdoor ligt de prijs ook een stuk lager!

Huidige deals en acties

Wanneer je nu al benieuwd bent welke winkels er toffe HUAWEI deals organiseren, dan kun je ons winkeloverzicht en dealoverzicht eens bekijken!

Relevante productcategorieën

Smartwatches - Tablets - Internet - Sim Only

Interessante pagina's