Black Friday The Little Green Bag
The Little Green Bag
Black Friday The Little Green Bag

The Little Green Bag Black Friday 2020

De Black Friday deals van The Little Green Bag zijn gestart! Klik op de “Naar deals” button om naar de aanbiedingen te gaan. Mis ze niet!

De voordelen van shoppen bij The Little Green Bag

Gratis verzending vanaf €50,-
Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis
Achteraf betalen mogelijk
Betalen met cadeaucheques mogelijk

Black Friday The Little Green Bag

The Little Green Bag is hét shopadres voor al je trendy sieraden, tassen en accessoires van de mooiste topmerken. Je vindt er bijvoorbeeld tassen van de merken van Cowboysbag, Valentino en Fred de la Bretoniere. En je vindt er prachtige sieraden van My Jewellery, TI SENTO – Milano en Orelia. Wat we allemaal weten is dat je voor topmerken ook een topprijs betaald. Daarom zijn we blij met de Black Friday The Little Green Bag Black Friday aanbiedingen waarbij we mooie kortingen krijgen op deze designermerken.

Voorspellingen voor The Little Green Bag Black Friday 2020

Black Friday wordt bij deze winkel zeer serieus genomen. Ieder jaar komt The Little Green Bag weer met de tofste deals. Daarom verwachten we dat Black Friday 2020 zeker niet anders gaat zijn. Je ontving tijdens voorgaande edities bijvoorbeeld 30% korting op Cowboybags of 40% korting op de SuperTrash Zoe Mini. Ook kreeg je 20% korting op de gehele collectie. Hebben jullie dus ook al zo’n zin in de acties van dit jaar?

Wanneer zijn de Black Friday 2020 acties?

Hoogstwaarschijnlijk gaan de acties van The Little Green Bag het gehele Black Friday weekend gelden. Dit betekent dat de acties starten op vrijdag 27 november en doorlopen t.e.m. zondag 29 november. Op Cyber Monday, op 30 november, organiseert de winkel waarschijnlijk nog een toffe aparte aanbieding. Zo ontving je tijdens een voorgaande editie 15% korting op het gehele assortiment.

Relevante productcategorieën

Fashion - Kleding 

Interessante pagina's