Winkel header

Clarks Black Friday 2020

Clarks Black Friday 2020

De actie van Clarks voor Black Friday 2020 is helaas nog niet bekend.

De voordelen van shoppen bij Clarks

Gratis verzending
Gratis retourneren
60 dagen bedenktermijn

Clarks Black Friday

Ben jij op zoek naar mooie schoenen die met liefde, toewijding en vakmanschap zijn gemaakt? Dan zit je bij Clarks goed. Dit merk biedt schoenen aan voor dames, heren en kinderen. Tijdens de Clarks Black Friday aanbiedingen ontvang je mooie kortingen op de laarzen en schoenen van het merk. Ben je dus fan van het merk, maar minder fan van hun prijzen? Dan is Black Friday voor jou gemaakt!

Voorspellingen voor Clarks Black Friday 2020

Tijdens voorgaande edities ontving je tot 20% korting op de totaalprijs schoenen! Voor Black Friday 2020 verwachten we dat deze kortingen zelfs hoger gaan oplopen. We verwachten daarbij dat de gegeven percentages weer gaan gelden op de totaalprijs. Hierdoor stapelen de kortingen zich op! En hoe meer korting, hoe leuker wij dat vinden!

Wanneer is Clarks Black Friday 2020?

Naar verwachting gaat ook de Black Friday 2020 actie vier dagen gelden. Dit baseren wij op de looptijden van voorgaande Black Friday acties. We gaan er daarbij vanuit de deals starten op vrijdag 27 november en doorlopen tot Cyber Monday, op maandag 30 november.

Clarks Black Friday deals van eerdere edities

  • 20% + 8% korting op Clarks bij Albert Heijn;
  • 20% korting op de totaalprijs van de schoenen bij Clarks zelf;
  • En nog veel meer!

Clarks sale

Clarks organiseert regelmatig sales. Hierbij ontvang je bijvoorbeeld 50% korting op dames- en herenschoenen. Ook externe winkels organiseren vaak Clarks sales, zoals Zalando, Omoda, Zalando Lounge en Manfield. We raden jullie aan om deze winkels ook tijdens Black Friday in je achterhoofd te houden.

Huidige deals en acties

Wanneer je nu al benieuwd bent naar de Clarks deals, check dan ons winkeloverzicht voor de huidige aanbiedingen! En wie weet loop jij binnenkort al naast je schoenen met de nieuwste Clarks!

Relevante productcategorieën

Sneakers - Fashion

Interessante pagina's