ASICS Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van ASICS zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij ASICS

Gratis verzending vanaf €50,-
Gratis retourneren
Koop nu en betaal achteraf

ASICS Black Friday

Of je nu rugby, hockey, padel of volleybal speelt, ASICS heeft de juiste sneakers voor jou. Er lopen bij het merk drie collecties, waaronder sporten, mannen en vrouwen. Naast schoenen vind je bij Asics ook kleding en accessoires, zoals tassen, petten en hoodies. Staan deze producten jou wel aan? Dan is het slim om te wachten op de ASICS Black Friday aanbiedingen waardoor jij deze artikelen met extra korting kunt aanschaffen!

Voorspellingen voor ASICS Black Friday 2022

Tijdens voorgaande edities liepen de kortingen bij ASICS zelf op tot wel 40%. En bij de ASICS outlet liepen de kortingen zelfs op tot 70% en daarbij ontving je nog eens 10% extra korting! We verwachten voor Black Friday 2022 gelijkwaardige deals als de bovenstaande acties. Dat wordt dus optimaal genieten!

Wanneer is ASICS Black Friday 2022?

Naar verwachting start de Black Friday actie op vrijdag 25 november om 0.00. Het is handig om je de dagen ervoor al een beetje te hebben voorbereid zodat jij er als eerste bij bent. De deals lopen op Cyber Monday weer af, op maandag 28 november. Als we de dagen even bij elkaar optellen, betekent het dat we vier dagen kunnen genieten van de ongelofelijke kortingen!

ASICS Black Friday deals van eerdere edities

Tijdens voorgaande edities waren de volgende leuke ASICS deals actief:

  • 30% korting op alles;
  • Tot 70% korting + 10% extra korting bij de Asics outlet;
  • Tot 40% korting op geselecteerde items;
  • En nog veel meer toffe aanbiedingen!

Andere interessante aanbiedingen

Sale ASICS

De sale die ASICS organiseert wordt voornamelijk in de ASICS outlet weergegeven. Maar er zijn wel een aantal externe winkels die maar al te graag ASICS sales organiseren, zoals Zalando, Intersport, Foot Locker en JD Sports. Deze winkels verrassen ons ook ieder jaar weer met toffe Black Friday aanbiedingen! Dus schrijf het op in je agenda!

ASICS Outlet

ASICS heeft een speciale outlet opgezet waarbij er gedurende het jaar constante kortingen te vinden zijn. Zo ontvang je bijvoorbeeld 50% korting trail running of het tweede kledingstuk voor de halve prijs.

Huidige deals en acties

Ben je nu benieuwd naar de huidige sales en outlet geworden? Check deze dan nu al in ons winkeloverzicht! En wie weet ren jij er met de mooiste schoenen vandoor!

Relevante productcategorieën

 Fashion - Schoenen - Sportkleding

Interessante pagina's