Thomann Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Thomann zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Thomann

30 dagen geld-terug-garantie
Achteraf betalen mogelijk
3 jaar garantie

Thomann Black Friday

Thomann is dé online shop van het grootste muziekhuis van Europa. In deze muziekwinkel vind je alles voor studio-, geluids-en lichttechniek. Daarnaast vind je ook veel producten met betrekking tot muziekinstrumenten. Zoek je bijvoorbeeld nieuwe snaren voor je basgitaar of mooi toneelapparatuur voor de beste prijs? Scoor dan nu tijdens de Thomann Black Friday aanbiedingen.

Voorspellingen voor Black Friday 2022

De verwachting voor aankomende Black Friday 2022 editie is veelbelovend. De kortingen op de mooiste techniek gaan weer door het dak vliegen en daar worden we heel gelukkig van. Houd Thomann in de week van 21 november t/m 28 november, op Cyber Monday, goed in de gaten!

Wanneer is Thomann Black Friday 2022?

Naar verwachting starten de Black Friday acties op vrijdag 25 november en lopen deze door tot maandag 29 november. Vier dagen klinkt misschien lang, maar de deals zijn zo weer voorbij, dus wees er snel bij!

Black Friday Thomann producten

De populairste productcategorieën bij Thomann zijn voornamelijk muziekinstrumenten, waaronder strijkinstrumenten, slagwerk, piano's en saxofoons. Ook de accessoires voor deze instrumenten zijn zeer populair tijdens Black Friday.

Huidige deals en acties

Wanneer je nu al de mensen om je heen wilt wegblazen met een nieuw soundsysteem of een blaasinstrument, bekijk dan ons overzicht alvast. Dit overzicht bevat ontzettend veel productdeals en winkelacties die zeker de moeite waard zijn eventjes te checken.

Relevante productcategorieën

Audio