Lacoste Black Friday 2023

Black Friday Lacoste
De Black Friday 2023 deals van Lacoste zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Lacoste

Gratis standaard verzending vanaf €80,- | Veilig betalen | Gratis en eenvoudig retourneren | Contact via de Klantenservice
De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Lacoste: Van tennis naar een kledinglijn

Wat veel mensen misschien niet weten, is dat Lacoste is opgericht door voormalig tennisspeler René Lacoste in 1933. Hij was één van de eerste die het polo-shirt bedacht. Hij was de ontwerper van dit revolutionaire shirt met de groene krokodil op de linkerborst. Dit is nu nog steeds het icoon waar mensen een Lacoste fashion product van herkennen. Heb je al fashion van Lacoste, of vind je het tijd om iets aan te schaffen? Op 24 november vindt Black Friday weer plaats, dé kans om goedkoop Lacoste fashion in huis te halen!

Over Lacoste

Black Friday is dé dag waarop winkeliers weer alles uit de kast halen om met een zo origineel mogelijke Black Friday deal voor de dag te komen. Grote (web)shops zoals Zalando en Coolblue zijn al maanden bezig met de voorbereiding van Black Friday. Het is namelijk dé dag waarop heel Nederland gaat winkelen. Consumenten weten namelijk inmiddels dat er op deze dag overal korting te vinden is en zijn op koopjesjacht. Lacoste speelt meestal handig op deze dag in met een gepaste deal. Wat de Lacoste Black Friday deal voor 2023 gaat zijn, weten we nog niet precies, maar wat we wel weten is dat er deals gaan komen.

Check de nieuwsbrief voor de laatste Black Friday tips

Er zijn in de periode van Black Friday zoveel deals dat het soms lastig is om het overzicht te behouden. Daarvoor heeft Black Friday Nederland een goede oplossing. Wij hebben een nieuwsbrief en versturen alleen een mail met de deals die relevant voor jou zijn. Verder kun je natuurlijk regelmatig de dealpagina checken.

Relevante productcategorieën

Kleding - Tassen - Sieraden

Interessante pagina's