Apple Watch Black Friday

Apple Watch Black Friday 2020

Je berichten, telefoongesprekken, hartslag, bewegingsmeter, muziek, podcasts en nog veel meer. Met de Apple Watch heb je dit allemaal binnen handbereik! Alle vrijheid en toch verbonden. Vind hier alle informatie rondom de Apple Watch Black Friday deals van 2020.

Lees verder

Black Friday Apple Watch

Korting, korting en nog eens korting! Jawel, we hebben het over Black Friday. Dé dag vol met spectaculaire aanbiedingen! Of de Apple Watch in de aanbieding gaat zijn tijdens Black Friday 2020 is nog onbekend. Wat we je wel kunnen vertellen is welke deals er afgelopen jaar geldig waren. Op deze manier kun je toch proberen een beeld te krijgen van wat we dit jaar kunnen verwachten.

Apple zelf had tijdens Black Friday 2018 een deal waarbij je bij elke aankoop van een Apple Watch Series 3 een cadeaubon ontving van €50,-. Externe Apple-aanbieder MediaMarkt had ook een actie rondom Black Friday. Zij verkochten de Apple Watch Series 3 (38 mm) van €299,- voor €279 en de Apple Watch Series 3 (42 mm) van €329,- voor €299,-! Dat zijn heerlijke kortingen! Voor Black Friday 2019 verwachten we zeker weer mooie aanbiedingen voor de Apple Watch.

Over Apple Watch

De Apple Watch is dé smartwatch geheel gericht op je gezondheid. Zo geeft hij aan hoeveel je dagelijks beweegt, hoeveel calorieën je verbrand en of je te veel zit. Daarnaast meet hij je hartslag en gegevens van je workouts. Naast deze fitnessfuncties kun je met het horloge ook notificaties ontvangen, apps dowloaden en gesprekken voeren met welbekende Siri. Wat betreft het design ziet hij er gelikt uit en zijn er verschillende opties wat betreft materiaal en horlogebandjes.

De Apple Watch Series 1 verscheen in 2015. Inmiddels is de Apple Watch Series 4 beschikbaar en wordt de Apple Watch Series 5 eind dit jaar uitgebracht. De eerste drie series zijn uitgebracht in twee formaten, namelijk 38mm en 42mm. De Apple Watch Series 4 is daarin anders. Zo is deze verkrijgbaar in de formaten 40mm en 44mm. Dat niet alleen; het scherm is een fractie groter doordat deze verder doorloopt tot de randen, hij beschikt over een betere chip en er zit een ECG-functie in waarmee je hartfilmpjes kan maken. Klinkt goed toch?!

Blijf op de hoogte!

Wij zijn overtuigd! Het is een tof product! Daarom willen wij je graag als een van de eerste op de hoogte stellen van de mogelijke Apple Watch Black Friday deals van 2020. Schrijf je dus in voor onze nieuwsbrief en laat je verrassen met alle Apple Black Friday aanbiedingen 2020.