Header Black Friday Apple Watch
black friday apple watch 8

Apple Watch Black Friday 2024

Als eerste op de hoogte zijn van Apple Watch aanbiedingen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Apple Watch

Korting, korting en nog eens korting! Jawel, we hebben het over Apple Watch Black Friday. Dé dag vol met spectaculaire aanbiedingen! Of de Apple Watch in de aanbieding gaat zijn tijdens Black Friday 2024 is nog onbekend. Wat we je wel kunnen vertellen is dat er elk jaar wel een mooie Apple Watch Black Friday deal te vinden was, dus die kunnen we dit jaar ook wel verwachten!

Over de Apple Watch

De Apple Watch is dé smartwatch geheel gericht op je gezondheid. Zo geeft hij aan hoeveel je dagelijks beweegt, hoeveel calorieën je verbrand en of je te veel zit. Daarnaast meet hij je hartslag en gegevens van je workouts. Naast deze fitnessfuncties kun je met het horloge ook notificaties ontvangen, apps downloaden en gesprekken voeren met welbekende Siri. Wat betreft het design ziet hij er gelikt uit en zijn er verschillende opties wat betreft materiaal en horlogebandjes.

Apple Watch Black Friday deals

De Apple Watch Series 1 verscheen in 2015. Inmiddels is de Apple Watch Series 8 beschikbaar en is de Apple Watch Series 9 ook net uitgebracht. We verwachten tijdens Black Friday hele mooie aanbiedingen. Zo ontving je tijdens voorgaande edities 14% korting op de Apple Watch Series 6 bij iBOOD

Hoeveel korting op Apple Watch tijdens Black Friday 2024?

We verwachten voor Black Friday 2024 een mooie korting op de Apple Watch 8. Afgelopen jaar kreeg je namelijk ook tot 20% korting op de Apple Watch Series 7, nadat de Watch 8 werd uitgebracht. We verwachten dat deze trend dit jaar ook weer doorzet.

Welke winkels hebben de beste Apple Watch Black Friday 2024 deals?

De beste Apple Watch aanbiedingen zijn naar verwachting terug te vinden bij Bol.com, Coolblue, Amac, MediaMarkt en Amazon. Deze winkels bewijzen ieder jaar hele goede Apple deals aan te bieden. Je ontvangt vaak tientallen procenten korting op hele populaire Apple artikelen. 

Apple Watch 8 Black Friday

September 2022 was de maand waarin de enige echte Apple Watch 8 op de markt kwam. Deze heeft een aantal mooie nieuwe features t.o.v. zijn voorgangers. Ook is hij te koop in verschillende kleuren, zoals zwart, wit, rood en goud/beige. Verwacht zeker mooie Black Friday Apple Watch 8 aanbiedingen dit jaar!

Apple Watch 7 Black Friday

Apple lanceerde in 2021 Apple Watch 7. De Series 7 is een stukje groter, heeft een verbeterde accuduur en een feller beeld dan haar voorgangers. Dit zijn toch wel essentiële functies voor zo’n mooi horloge. Houd de Apple Watch aanbiedingen tijdens Black Friday in de gaten voor de hoogste kortingen op deze mooie smartwatch.

Apple Watch SE Black Friday

Er is ook een budgetmodel van de Apple Watch uitgebracht, namelijk de Apple Watch SE! Dit horloge heeft wat minder functies dan bijvoorbeeld de Apple Watch 7, maar daardoor wel een stuk goedkoper. Het horloge is eind 2020 uitgebracht en daarom hopen we op toffe aanbiedingen van deze Apple Watch.

Apple Watch 6 Black Friday

Ook de Apple Watch 6 is eind 2020 uitgebracht. Dit horloge is de verbeterde versie van de Apple Watch 5. De Watch 6 kan je bloedzuurstofgehalte meten en is daarbij ook nog eens mogelijk met Touch ID. En dat is nog niet alles, ook is de Watch waterbestendig! Dus draag hem gewoon lekker in de regen. Je kunt het horloge kopen in verschillende maten en materialen. Er is dus een perfect horloge voor iedereen! We hopen dat we tijdens Black Friday mooie aanbiedingen mogen verwachten op de Apple Watch 6. De kans is natuurlijk wel groter dat we mooie kortingen krijgen op de voorgangers, maar hier zijn we ook heel erg blij mee!

Apple Watch 5 Black Friday

In 2019 is de Apple Watch Series 5 uitgebracht. Wanneer je deze Apple Watch gaat vergelijken met haar voorgangers, zijn er een aantal verschillen. Het grootste verschil is het display. De Apple Watch 5 heeft een always-on Retina scherm. Dit betekent dat de tijd altijd zichtbaar is. Wanneer je jouw pols optilt, dan licht het display op. Je denkt nu al misschien: ‘Ja, maar als zo’n scherm de hele dag aanstaat, gaat ook de batterij sneller leeg’. Dit is niet het geval, de Watch 5 gaat net zo lang mee als haar voorganger, namelijk 18 uur. Ook heeft dit toffe horloge een ingebouwd kompas, waardoor jij altijd de weg naar huis vindt. Tenslotte motiveert de Apple Watch 5 je om te bewegen, te trainen en te staan. Ideaal! Houd dit horloge Black Friday in de gaten!

Blijf op de hoogte!

Wij zijn overtuigd! Het is een tof product! Daarom willen wij je graag als een van de eerste op de hoogte stellen van de mogelijke Black Friday deals van 2024. Schrijf je dus in voor en laat je verrassen met alle Apple Black Friday aanbiedingen 2024. Of check alle Apple Watch aanbiedingen van dit moment!