Apple Watch Black Friday
Apple watch

Apple Watch Black Friday 2020

Je berichten, telefoongesprekken, hartslag, bewegingsmeter, muziek, podcasts en nog veel meer. Met de Apple Watch heb je dit allemaal binnen handbereik! Alle vrijheid en toch verbonden. Vind hier alle informatie rondom de Apple Watch Black Friday deals van 2020.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden

Black Friday Apple Watch

Korting, korting en nog eens korting! Jawel, we hebben het over Black Friday. Dé dag vol met spectaculaire aanbiedingen! Of de Apple Watch in de aanbieding gaat zijn tijdens Black Friday 2020 is nog onbekend. Wat we je wel kunnen vertellen is welke deals er afgelopen jaar geldig waren. Op deze manier kun je toch proberen een beeld te krijgen van wat we dit jaar kunnen verwachten.

Apple zelf had tijdens Black Friday 2018 een deal waarbij je bij elke aankoop van een Apple Watch Series 3 een cadeaubon ontving van €50,-. Externe Apple-aanbieder MediaMarkt had ook een actie rondom Black Friday. Zij verkochten de Apple Watch Series 3 (38 mm) van €299,- voor €279 en de Apple Watch Series 3 (42 mm) van €329,- voor €299,-! Dat zijn heerlijke kortingen! Voor Black Friday 2019 verwachten we zeker weer mooie aanbiedingen voor de Apple Watch.

Over Apple Watch

De Apple Watch is dé smartwatch geheel gericht op je gezondheid. Zo geeft hij aan hoeveel je dagelijks beweegt, hoeveel calorieën je verbrand en of je te veel zit. Daarnaast meet hij je hartslag en gegevens van je workouts. Naast deze fitnessfuncties kun je met het horloge ook notificaties ontvangen, apps dowloaden en gesprekken voeren met welbekende Siri. Wat betreft het design ziet hij er gelikt uit en zijn er verschillende opties wat betreft materiaal en horlogebandjes.

De Apple Watch Series 1 verscheen in 2015. Inmiddels is de Apple Watch Series 4 beschikbaar en wordt de Apple Watch Series 5 eind dit jaar uitgebracht. De eerste drie series zijn uitgebracht in twee formaten, namelijk 38mm en 42mm. De Apple Watch Series 4 is daarin anders. Zo is deze verkrijgbaar in de formaten 40mm en 44mm. Dat niet alleen; het scherm is een fractie groter doordat deze verder doorloopt tot de randen, hij beschikt over een betere chip en er zit een ECG-functie in waarmee je hartfilmpjes kan maken. Klinkt goed toch?!

Apple Watch SE Black Friday

Apple heeft het nog eventjes geheimgehouden, maar nu is het hoge woord er eindelijk uit… Er wordt een budgetmodel van de Apple Watch uitgebracht, namelijk de Apple Watch SE! Dit horloge heeft wat minder functies dan bijvoorbeeld de Apple Watch 6, maar daardoor wel een stuk goedkoper. Het horloge wordt eind 2020 uitgebracht en daarom hopen we op toffe aanbiedingen op de voorgangers van de Apple Watch.

Apple Watch 6 Black Friday

Ook de Apple Watch 6 wordt eind 2020 uitgebracht. Dit horloge is de verbeterde versie van de Apple Watch 5. De Watch 6 kan je bloedzuurstofgehalte meten en is daarbij ook nog eens mogelijk met Touch ID. En dat is nog niet alles, ook is de Watch waterbestendig! Dus draag hem gewoon lekker in de regen. Je kunt het horloge kopen in verschillende maten en materialen. Er is dus een perfect horloge voor iedereen! We hopen dat we tijdens Black Friday mooie aanbiedingen mogen verwachten op de Apple Watch 6. De kans is natuurlijk wel groter dat we mooie kortingen krijgen op de voorgangers, maar hier zijn we ook heel erg blij mee!

Apple Watch 5 Black Friday

Wanneer je de Apple Watch 5 gaat vergelijken met haar voorgangers, zijn er een aantal verschillen. Het grootste verschil is het display. De Apple Watch 5 heeft een always-on Retina scherm. Dit betekent dat de tijd altijd zichtbaar is. Wanneer je jouw pols optilt, dan licht het display op. Je denkt nu al misschien: ‘Ja, maar als zo’n scherm de hele dag aanstaat, gaat ook de batterij sneller leeg’. Dit is niet het geval, de Watch 5 gaat net zo lang mee als haar voorganger, namelijk 18 uur. Ook heeft dit toffe horloge een ingebouwd kompas, waardoor jij altijd de weg naar huis vindt. Tenslotte motiveert de Apple Watch 5 je om te bewegen, te trainen en te staan. Ideaal! Houd dit horloge Black Friday in de gaten!

Blijf op de hoogte!

Wij zijn overtuigd! Het is een tof product! Daarom willen wij je graag als een van de eerste op de hoogte stellen van de mogelijke Apple Watch Black Friday deals van 2020. Schrijf je dus in voor onze nieuwsbrief en laat je verrassen met alle Apple Black Friday aanbiedingen 2020.