Header categorie Black Friday NL

Black Friday 2027

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday 2027 deals

Op vrijdag 26 november is het zover, Black Friday 2027! Dé dag waarop jij waanzinnige deals binnensleept, zonder dat je daar gek speurwerk voor hoeft te doen. Op dit platform ga je namelijk een heel overzicht vinden van de beste deals voor jouw gezochte producten. Sterker nog, deze deals zijn niet alleen op Black Friday zelf hier te vinden, ook op de dagen daarvoor en daarna. Tegenwoordig is Black Friday namelijk uitgegroeid tot een enorme kortingsperiode en spreken we van een Black Week

Wanneer is Black Week 2027?

Steeds meer deelnemende winkels hebben hun Black Friday actie niet alleen geldig op de vrijdag zelf, maar ook op de dagen daarvoor en daarna. De meeste winkels beginnen op vrijdag 19 november en eindigen na het Black Friday weekend of op Cyber Monday 2026 (op maandag 30 november). Schrijf deze data dus goed op in je agenda en zorg dat je een notificatie krijgt op 19 november, zo ben jij er als een van de eerste bij! Er zeker van zijn dat je op de hoogte bent van de allerbeste deals? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en krijg ALLEEN in de Black Friday periode mails met de beste deals en acties waar jij absoluut van op de hoogte moet zijn!

Deelnemende Black Friday winkels

Elk jaar groeit de lijst van deelnemende winkels enorm. Toch zijn er drie webshops die koploper zijn met de opmerkelijkste deals. Dit zijn natuurlijk Bol.com, MediaMarkt en Coolblue. Ben je dus tijdens Black Friday op zoek naar nieuwe elektronica, zoals iPhones, laptops, PlayStation items of games, zorg er dan voor dat je zeker deze drie webshops checkt. En voor een volledig overzicht van alle scherpe deals in deze productcategorieën moet je natuurlijk op ons platform zijn.