Goat Black Friday 2024

Black Friday Goat
De Black Friday 2024 deals van Goat zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Goat

75.000 sneaker styles | Zowel nieuwe als tweedehands items te koop

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Goat: Eerlijk & organisch

Het Nederlandse merk Goat Organic Appeal staat voor eerlijkheid. Alle basic fashion die er geproduceerd wordt is ethisch verantwoord, biologisch en vegan. Alle shirts worden met zo min mogelijk energie en afval geproduceerd. Goat is volgens ons dus een Nederlands merk om heel erg blij van te worden. Tijdens Black Friday vind je de basic fashion van Goat voor een goedkopere prijs dan ooit.

Twee vrouwen en een man - van de Geitenwollensokkenwinkel richtte Goat Organic Appeal op een paar jaar geleden. Voor de opening van Goat Organic Appeal hadden de meiden al een Geitenwollenshizzle kledinglijn met Geitenwollenshirts. Nu is er Goat. Een naam meer gericht op het buitenland met fashion van organic cotton en andere natuurlijke materialen. In de collectie van dit prachtige, duurzame merk vind je inmiddels niet alleen t-shirts, maar ook sweaters, tops, joggingbroeken en nog veel meer in leuke seizoenskleuren. Daarnaast zijn de producten betaalbaar. Ben je dus nog op zoek naar leuke basics voor je zomer- of wintercollectie? Bestel ze op 26 november met hoge korting.

Duurzame basics in jouw kledingkast met Black Friday

Het fijne aan Goat is dat je hier alle basics kunt shoppen. Bij veel fashion brands vind je alleen nog hippe kleding die zeker leuk is, maar wat je als allereerst nodig hebt zijn de belangrijkste basics. Bij Goat vind je tientallen tops, shirts en jeans in felle kleuren maar ook in wit of zwart. Ook vind je hier warme en duurzame hoodies. Black Friday is dé dag om jouw kledingcollectie uit te breiden met prachtige nieuwe exemplaren. Abonneer je op de nieuwsbrief om zeker te weten dat je geen enkele deal zult missen. Daarnaast kun je Black Friday Nederland abonneren als bladwijzer. Zo is het eenvoudig om elke dag te checken welke deals er online staan en hoef je niet al jouw favoriete winkels af.

Relevante productcategorieën

Schoenen - Sneakers

Interessante pagina's