Black Friday Laptops
Chromebooks

Laptops Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Wat zijn de beste Black Friday 2024 laptop deals? 

Ten eerste is één van de kenmerken van Black Friday dat de beste en nieuwste artikelen in de aanbieding komen. Je kunt dus zelfs korting verwachten op de allernieuwste Apple Macbooks, de razendsnelle Lenovo notebooks of de HP laptops met een hele snelle oplaadtijd. Ten tweede kun je behalve de allernieuwste modellen met Black Friday 2024 ook een laptop kopen die eenvoudig is en al wat ouder, maar wel perfect werkt. Voor ieder wat wils!

Welke winkels hebben de beste laptop Black Friday 2024 deals?

We verwachten vanuit de volgende winkels de beste Black Friday 2024 deals: MediaMarkt, Bol.com, Coolblue, BCC en wehkamp. Deze winkels bewijzen ieder jaar weer hoge kortingen weg te geven op laptops & computers. 

Desktop of andere computer onderdelen

Ben je meer op zoek naar een pc voor op je kantoor? Naast laptops voor persoonlijk gebruik vind je bij ons ook zakelijke computers of computeronderdelen. Er zijn verschillende elektronica winkels die hele goede computer deals aanbieden met Black Friday 2024. Bekijk voor meer informatie ten slotte het hele winkeloverzicht en jij zult in november jouw favoriete PC in huis hebben!