Winkel header

Vedder & Vedder Black Friday 2020

Black Friday Vedder & Vedder
Vedder & Vedder
Black Friday Vedder & Vedder

Vedder & Vedder Black Friday 2020

De Black Friday 2020 aanbiedingen van Vedder & Vedder zijn nog niet bekend, zodra de deals bekend zijn vind je deze hier.

De voordelen van shoppen bij Vedder & Vedder

Orders over €150 receive free shipping within Europe
Handmade with love in Amsterdam
Orders voor 12:00, zelfde dag verzonden

Vedder & Vedder Black Friday

Sieraden maken niet alleen je outfit af, ook kunnen ze een persoonlijke waarde met zich meedragen. Je verlovingsring, een armband van je oma… Of een gepersonaliseerde ketting van Vedder & Vedder met de vingerafdruk van je dochtertje, gekocht tijdens Black Friday! Benieuwd hoe jij binnenkort zo’n gepersonaliseerde sieraad draagt zonder daar teveel voor te betalen? Lees dan snel verder...

Voorspellingen voor Vedder & Vedder Black Friday 2020

Wij verwachten dat Vedder & Vedder tijdens Black Friday 2020 een mooi kortingspercentage beschikbaar stelt van tenminste 15%, geldig op de hele collectie.

Wanneer is Black Friday 2020?

Dit jaar kun je genieten van een mooie Vedder & Vedder acties op de dag van het kortingsspektakel zelf, vrijdag 27 november. Voorgaande jaren had het sieradenmerk namelijk ook een actie die enkel op Black Friday geldig was.

Vedder & Vedder deals van eerdere edities

Vedder & Vedder is niet onbekend met het grootste kortingsspektakel van het jaar. Daarom zetten we graag de acties van voorgaande jaren op een rijtje:

  • 15% korting op de hele collectie;
  • 20% korting op de hele collectie!

Andere interessante Vedder & Vedder sale

Ook buiten Black Friday om zijn er mooie kortingen te vangen bij dit sieradenmerk. Zo zijn er regelmatig kortingscodes beschikbaar waarmee je 15% of 20% korting ontvangt. Check dit dus altijd voordat je een bestelling plaatst!

Vedder & Vedder ketting

Het sieradenmerk heeft een uitgebreid aanbod van sieraden, waaronder o.a. kettingen in verschillende vormen en maten. Zo kun je kiezen uit een ketting met een of meerdere letters met birthstone, een ketting met een naam of verschillende kettingen met een hangertje eraan. Op zo'n hangertje kun je dan weer een vingerafdruk laten zetten of een naam in laten graveren.

Huidige deals en acties

Kun je niet wachten om een een prachtig sieraad te bestellen? Werp dan zeker even een blik op ons winkel- en dealoverzicht en check de huidige sieraden aanbiedingen!

Relevante productcategorieën

Fashion

Interessante pagina’s