Black Friday Samsung Galaxy
Galaxy A51

Samsung Galaxy Black Friday 2021

Samsung Galaxy is één van de merken van Samsung. Galaxy richt zich vooral op elektronica waaronder de Samsung Galaxy Smartphones. Het speciale aan de Samsung Galaxy is de focus op fotografie en kleurgebruik. Bij elke versie van de Samsung Galaxy smartphone is de fotografie weer verbeterd. Bij de Galaxy S9 maak je bijvoorbeeld de mooiste foto’s zowel overdag als ’s nachts. Met Black Friday is de elektronica van Samsung nu nog goedkoper!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Galaxy

Black Friday is dé dag waarop veel mensen in de winkelstraten te vinden zijn om zoveel mogelijk koopjes te scoren. Deze dag komt van origine uit Amerika waar standaard Black Friday gevierd wordt op de vierde donderdag van november. Het blijft niet alleen bij Black Friday. Tegenwoordig staat het laatste weekend van november alleen maar in het teken van kopen en nog eens kopen. Donderdag in de winkels en maandag online met de beste Cyber Monday deals.

Flitsend Samsung Galaxy smartphone met Black Friday

Met Black Friday 2021 kun je eenvoudig je Samsung Galaxy smartphone bestellen. Of je nu gaat voor de S9, Note 9 of een nieuwe model, elk model heeft zijn eigen voordelen. Bij de Galaxy S9 kun je foto’s maken die scherper zijn dan ooit. De Low Light camera werkt als het oog en laat precies de juiste hoeveelheid licht binnen waardoor je een foto maakt van precies hetgene dat je ziet. Behalve de S9 kun je ook gaan voor de Galaxy Tab. Dit tablet weegt niks en heeft een mega-scherpe camera. Je ziet het. Je hebt alle elektronica voor het uitkiezen bij Samsung. Of je nu gaat voor de S8, S9, J6+of de Note9. Je hebt een smartphone waar menig ander jaloers op zal zijn!

Galaxy nieuws door middel van de nieuwsbrief

Door middel van de nieuwsbrief van Black Friday Nederland blijf jij wekelijks op de hoogte van de laatste deals. Tijdens Black Friday en voor deze kortingsdag ontvang je een mail met daarin de beste deals. Abonneer je dus snel en jij bent verzekerd van een mooie, nieuwe Samsung Galaxy!