Christine le Duc Black Friday
Christine le Duc
Christine le Duc Black Friday
Winkel header

Christine le Duc Black Friday 2020

De Black Friday 2020 aanbiedingen van Christine le Duc zijn nog niet bekend, zodra de deals bekend zijn vind je deze hier.

De voordelen van shoppen bij Christine le Duc

Discrete levering
Voor 22.00 besteld, morgen in huis
Achter betalen mogelijk

Black Friday Christine le Duc

Bij Christine le Duc komt iedere fantasie tot leven. De winkel biedt niet alleen lingerie aan, maar ook love toys en andere spannende fashion of home & living artikelen. Hierdoor wordt het erotische leven nét iets spannender en leuker. Christine le Duc biedt de nieuwste en meest trendy artikelen aan voor al je erotische dromen. Met de Black Friday Christine le Duc aanbiedingen worden je dromen nog sneller waargemaakt.

Voorspellingen voor Black Friday 2020 Christine le Duc

Tijdens de voorgaande Black Friday editie kwam de winkel met de volgende opwindende aanbieding: 3 halen, 2 betalen op de gehele collectie m.u.v. Womanizer en We-Vibe artikelen. Daarnaast kreeg je ook nog eens €5,- extra korting op een bestelling vanaf €20,-. We hopen dat we voor Black Friday 2020 weer mogen genieten van een gelijkwaardige actie. Dus duimen maar!

Wanneer zijn de Black Friday 2020 acties?

De verwachting is dat de Black Friday actie van start gaat op woensdag 25 november en dat de actie vervolgens doorloopt tot vrijdag 27 november. Met zulke korte deals is het handig om wat voorwerk te verrichten door alvast een wensenlijstje te maken. Dit lijstje vul je met de producten die je in de gaten wilt houden tijdens deze feestdag.

Relevante productcategorieën

Erotiek