Christine le Duc Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Christine le Duc zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Christine le Duc

Discrete levering
Voor 22.00 besteld, morgen in huis
Achter betalen mogelijk

Black Friday Christine le Duc

Bij Christine le Duc komt iedere fantasie tot leven. De winkel biedt niet alleen lingerie aan, maar ook love toys en andere spannende fashion of home & living artikelen. Hierdoor wordt het erotische leven nét iets spannender en leuker. Christine le Duc biedt de nieuwste en meest trendy artikelen aan voor al je erotische dromen. Met de Black Friday Christine le Duc aanbiedingen worden je dromen nog sneller waargemaakt.

Voorspellingen voor Black Friday 2022 Christine le Duc

Tijdens de voorgaande Black Friday editie kwam de winkel met de volgende opwindende aanbieding: 3 halen, 2 betalen op de gehele collectie m.u.v. Womanizer en We-Vibe artikelen. Daarnaast kreeg je ook nog eens €5,- extra korting op een bestelling vanaf €20,-. We hopen dat we voor Black Friday 2022 weer mogen genieten van een gelijkwaardige actie. Dus duimen maar!

Wanneer zijn de Black Friday 2022 acties?

De verwachting is dat de Black Friday actie van start gaat op woensdag 23 november en dat de actie vervolgens doorloopt tot vrijdag 25 november. Met zulke korte deals is het handig om wat voorwerk te verrichten door alvast een wensenlijstje te maken. Dit lijstje vul je met de producten die je in de gaten wilt houden tijdens deze feestdag.

Relevante productcategorieën

Erotiek