Qatar Black Friday 2024

Black Friday Qatar
De Black Friday 2024 deals van Qatar zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Qatar

Verbinding met meer dan 160 landen | Winnaar Skytrax award

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Qatar Black Friday

Heb jij ook al ontzettend veel zin om op reis te gaan? Om te backpacken in Azië of gewoon lekker aan het zwembad te hangen? Met Qatar Airways kom je overal, aangezien de maatschappij met meer dan 160 bestemmingen een verbinding heeft. En met de Qatar Black Friday aanbiedingen boek jij deze droombestemmingen ook nog eens een stuk voordeliger!

Voorspellingen voor Black Friday 2024

Wanneer we kijken naar andere vliegtuigmaatschappijen verwachten we voor Black Friday 2024 weer lekkere kortingen op heel veel reizen. Tijdens voorgaande edities ontving je bijvoorbeeld tot wel €100,- korting op het vakantieaanbod bij Corendon of kon je bij KLM vanaf €89,- retour naar veel Europese bestemmingen. We verwachten dat Qatar dit jaar niet achterblijft met fantastische aanbiedingen.

Wanneer is Qatar Black Friday 2024?

De verwachting voor de looptijd van de aanbiedingen van Qatar is gebaseerd op de looptijden van soortgelijke luchtvaartmaatschappijen. Daarom verwachten wij dat de looptijd van de deals vier dagen gaat zijn. Dit betekent dat de actie start op vrijdag 29 november en doorloopt tot Cyber Monday, op 2 december. Vier dagen genieten dus!

Relevante productcategorieën

Vliegtickets - Vakantie