Qatar Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Qatar zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Qatar

Verbinding met meer dan 160 landen
Winnaar Skytrax award

Qatar Black Friday

Heb jij ook al ontzettend veel zin om op reis te gaan? Om te backpacken in Azië of gewoon lekker aan het zwembad te hangen? Met Qatar Airways kom je overal, aangezien de maatschappij met meer dan 160 bestemmingen een verbinding heeft. En met de Qatar Black Friday aanbiedingen boek jij deze droombestemmingen ook nog eens een stuk voordeliger!

Voorspellingen voor Black Friday 2022

Wanneer we kijken naar andere vliegtuigmaatschappijen verwachten we voor Black Friday 2022 weer lekkere kortingen op heel veel reizen. Tijdens voorgaande edities ontving je bijvoorbeeld tot wel €100,- korting op het vakantieaanbod bij Corendon of kon je bij KLM vanaf €89,- retour naar veel Europese bestemmingen. We verwachten dat Qatar dit jaar niet achterblijft met fantastische aanbiedingen.

Wanneer is Qatar Black Friday 2022?

De verwachting voor de looptijd van de aanbiedingen van Qatar is gebaseerd op de looptijden van soortgelijke luchtvaartmaatschappijen. Daarom verwachten wij dat de looptijd van de deals vier dagen gaat zijn. Dit betekent dat de actie start op vrijdag 25 november en doorloopt tot Cyber Monday, op 28 november. Vier dagen genieten dus!

Relevante productcategorieën

Vliegtickets - Vakantie