Kitchenaid Black Friday 2024

Black Friday Kitchenaid
De Black Friday 2024 deals van Kitchenaid zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Kitchenaid

Gratis bezorging bij bestellingen vanaf €50,- | Gratis retourneren binnen 14 dagen | 100% veilig betalen

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Kitchenaid Black Friday

Kitchenaid is er voor iedereen! Of je nu een beginnende kok bent of al aardig op weg om een expert te worden. Kitchenaid heeft de ideale keukenartikelen voor jou! En met de Kitchenaid Black Friday aanbiedingen ontvang jij deze toffe producten ook nog eens met flinke kortingen. Dat wordt lekker bakken, braden en koken met hele fijne nieuwe spullen in jouw keuken!

Voorspellingen voor Kitchenaid Black Friday 2024

Ieder jaar verrast Kitchenaid ons weer met hele leuke aanbiedingen. Tijdens voorgaande edities ontving je hoge kortingen op verschillende keukenmachines en ander keukenapparatur. We verwachten voor Black Friday 2024 soortgelijke toffe deals. Ben je dus op zoek naar keukenartikelen? Wacht Black Friday dan nog even af! En wie weet scoor jij dan raak!

Wanneer is Kitchenaid Black Friday 2024?

Wanneer we kijken naar andere aanbieders van keukenapparatuur verwachten we dat de looptijd van de deals van Kitchenaid vier dagen gaan gelden. Hierbij geldt de volgende data: vrijdag 29 november t.e.m. maandag 2 december, op Cyber Monday. Dit is dus vier dagen genieten van toffe kortingen!

Kitchenaid Black Friday deals van eerdere edities

We blikken terug naar verschillende Kitchenaid deals:

  • 25% korting op de Kitchenaid keukenmachine Artisan bij Otto;
  • 44% korting op de Kitchenaid Artisan keukenmachine bij de Bijenkorf;
  • Tot 50% korting op aanrecht apparaten bij Kitchenaid zelf;
  • En nog veel meer leuke aanbiedingen!

Andere interessante Kitchenaid aanbieding

Kitchenaid heeft ook veel andere relevante aanbiedingen. Zo is er een specifieke promo pagina te vinden op de Kitchenaid website. Daarnaast kun je de huidige deals ook vinden in ons winkeloverzicht. Voorbeelden van toffe aanbiedingen zijn 20% korting op het tweede product of 20% korting op Kitchenaid mixer en blendersets. Van dit soort acties houden wij!

Huidige deals en acties

Wanneer je nu al een heerlijk maaltijd wilt bereiden met de beste keukenapparatuur, dan kun je huidige acties checken in ons winkeloverzicht en dealoverzicht!


Of check alle Kitchenaid deals verzameld op de Kitchenaid aanbiedingen pagina!

Relevante productcategorieën

Sanitair - Meubels - Wonen