Converse Black Friday 2023

Black Friday Converse
De Black Friday 2023 deals van Converse zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Converse

Gratis verzending boven de €65,- | Telefonische klantenservice van maandag t/m zaterdag
De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Converse Black Friday

Converse vindt dat jouw outfit de cultuur bepaalt op het gebied van sport, de straat en creativiteit. Daarom maakt het merk niet alleen de klassieke All Star – en One Star sneakers, maar ook nieuwe klassiekers voor de straat. Het maakt niet uit waar je naartoe gaat, Converse gaat altijd met je mee. En ze gaan ook mee met de Converse Black Friday aanbiedingen. Tijdens deze deals worden de toffe klassiekers met veel kortingen aangeboden. Dat betekent INSLAAN!

Voorspellingen voor Converse Black Friday 2023

Ieder jaar worden er niet alleen vanuit Converse zelf hele toffe aanbiedingen uitgebracht, maar ook externe winkels kunnen er wat van. Winkels zoals About You, Zalando, Omoda en Footlocker verrassen ons ieder jaar weer. We verwachten voor Black Friday 2023 dat er weer veel externe winkels flink gaan stunten met de Converse schoenen.

Wanneer zijn de Black Friday 2023 acties?

Wanneer er wordt gekeken naar andere schoenen aanbieders verwachten we dat Converse dezelfde looptijd gaat aanhouden. Daarom verwachten we dat de deals starten op vrijdag 24 november en doorlopen tot maandag 27 november, op Cyber Monday. Maar let op! Op Cyber Monday worden er door veel winkels extra kortingen weggegeven, dus wie weet ook op de vette Converse sneakers!

Converse Black Friday deals van eerdere edities

  • 70% korting op de Converse All Starts Leopard sneakers bij About You;
  • Converse All Stars voor maar €7,50 bij Aldi;
  • De Converse Chucks 1 paar voor €50 en 2 paar voor €90 bij Converse zelf;
  • En nog meer leuke aanbiedingen bij verschillende winkels!

Sale Converse

Naast de Black Friday acties bij externe winkels, organiseren deze winkels ook vaak sales. Zo bieden Zalando, Scapino en Bol.com de Converse schoenen vaak heel voordelig aan. Houd jij dus ook van scherpe prijzen? Check deze winkels dan ook eens!

Huidige deals en acties

Wanneer je nu al op zoek bent naar toffe nieuwe stappers, dan kun je huidige Converse deals al bekijken in ons winkeloverzicht en dealoverzicht!

Relevante productcategorieën

Fashion - Kleding

Interessante pagina's