Prenatal Black Friday 2024

Black Friday Prenatal
De Black Friday 2024 deals van Prenatal zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Prenatal

Op werkdagen vóór 14.00 uur besteld, morgen in huis | Gratis bezorging bij bestellingen vanaf €39,- | Gratis afhalen en retourneren in de winkel | 45 dagen bedenktijd

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Prénatal Black Friday

Bij Prénatal vind je alles voor je kindje. De winkel maakt jouw (aanstaande) ouderschap en het babyshoppen leuker, comfortabeler en makkelijker. En tijdens de Prénatal Black Friday aanbiedingen maken ze het je ook nog voordeliger. Dan worden er namelijk mooie kortingen weggegeven op de fijnste babyspullen!

Voorspellingen voor Prénatal Black Friday 2024

We verwachten voor Black Friday 2024 dat we weer hele leuke aanbiedingen mogen verwachten. Tijdens voorgaande edities ontving je tot:

20% op kinderspeelgoed

20% op alle boys & girls en accessoires

20% op alle newborn kleding en accessoires

20% op alle positiekleding en accessoires

20% op alle lingerie

20% korting op alles van Maxi-Cosi

Laten we hopen dat de korting dit jaar nog hoger gaat zijn op deze mooie babyartikelen.

Wanneer is Black Friday Prénatal 2023?

Naar verwachting start de Black Friday actie al erg vroeg. De voorgaande aanbiedingen duurden een gehele week en deze looptijd verwachten we ook voor de Black Friday 2024 deals. Dit betekent dat de deals starten op vrijdag 22 november en weer aflopen op vrijdag 29 november, Black Friday zelf.

Prénatal locaties

Wanneer je gaat babyspullen gaat shoppen, wil je er soms een hele ervaring van maken. Hierbij wil je ook echt naar een fysieke winkel om een goed beeld te krijgen. De meest populaire winkels zijn o.a. Prénatal Breda, Prénatal Den Bosch, Prénatal Zwolle, Prénatal Groningen, Prénatal Hengelo en Prénatal Eindhoven. Dit zijn winkels die je zeker kan checken tijdens Black Friday!

Huidige deals en acties

Hoe graag je ook zelf wilt bepalen wanneer de baby komt, de baby kiest zijn eigen weg. Daarom kun je nu ook al de huidige baby deals vinden in ons winkel- en dealoverzicht!

Relevante productcategorieën

Kinderen - Babyfoon

Interessante pagina's